26 / 04 / 2024

Selçuk Geçer'in dolar tahminin duyan döviz bürolarına koştu!

Selçuk Geçer'in dolar tahminin duyan döviz bürolarına koştu!

Dolar kahini Selçuk Geçer'in döviz kurlarıyla ilgili yaptığı değerlendirmeleri duyan yatırımcılar soluğu döviz bürosunda aldı.



Dolarla ilgili yaptığı yorumlar nedeniyle BDDK'nın bile dava açtığı ve yatırımcıların yakından takip ettiği deneyimli ekonomist Selçuk Geçer, doların 60 TL'ye kadar yükseleceğini belirterek yatırımcıları heyecanlandırdı.

Geçen haftalarda doların yıl sonunda 60 lirayı bulacağını söyleyen Geçer, bu defa "Vatandaş kaybedecek" diyerek dikkat çeken değerlendirmelerde bulundu.

PİYASALARDA SERT DALGALANMALARA HAZIR OLUN

Her açıklamasında dolar kurunun zirveleri göreceğini iddia eden Selçuk Geçer, geçen günlerde dolar kurunun yanlış para politikaları yüzünden 60 lirayı da görebileceğini söylemişti. Hızla 19 liraya yükselen dolar kuru sonrası tekrar değerlendirme yapan Geçer, "Kıtlaşan dolar hem piyasada hem ekranda sert bir şekilde gitmesine neden olacak." diye konuştu.

Selçuk Geçer in dolar tahminin duyan döviz bürolarına koştu!

YÜKSELEN DOLAR KURU ENFLASYON VE İŞSİZLİK GETİRECEK

En çok vatandaş kaybedeceğini belirten Geçer, dolar kurunun yukarı doğru fırlamasının sonucunda enflasyonun ve işsizlik furyasını da beraberinde getireceğini ifade etti. Geçer, "İnsanlar fakirleşirken bankacılık sektörü karını katlamaya başladı" dedi.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön