25 / 04 / 2024

Tahminleri bir bir tutan ünlü analist uyardı! Bitcoin'in sonu yazıldı, çöküş çok yakın!

Tahminleri bir bir tutan ünlü analist uyardı! Bitcoin'in sonu yazıldı, çöküş çok yakın!

Bitcoin ve altcoin piyasasına yönelik tahminlerinin bir bir tutması ile tanınan trader Peter Brandt, yeni tahminlerini aktardı.Brandt, en büyük kripto para birimi olan Bitcoin için sıradakileri açıkladı! İşte detaylar...



Kripto para varlıklarına yönelik tahminleriyle tanınan, fakat bunun öncesinde de geleneksel piyasada ciddi bir deneyime sahip olmasıyla isim yapan Peter Brandt, BTC için yeni tahminlerini açıkladı! Brandt, BTC’nin mevcut fiyatının neredeyse yarısını kaybedebileceğini düşündüğünü belirtti!

Tahminleri bir bir tutan ünlü analist uyardı! Bitcoin in sonu yazıldı, çöküş çok yakın!

Brandt, bugün erken saatlerde yaptığı paylaşımda, BTC’nin 32 bin 206 dolara yükseldiği 31 Mayıs’ın en yüksek seviyesinin üzerinde kapanmadığı sürece; yakın gelecekte 12 bin 700 dolara kadar düşebileceğine dair bir tahminde bulundu. Trader, paylaştığı bir tweet’te aşağıdaki ifadelere yer verdi:

"Bitcoin (BTC) 31 Mayıs’taki yüksek seviyenin üzerinde kapanış gerçekleştirmezse, grafik ünlü "Drano" grafik modeline benzemeye başlayabilir"

İşte diğer detaylar...


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön