24 / 04 / 2024

Tahsin Babaş, Kastamonu Kuzeykent'ta imar planlarını anlattı!

Tahsin Babaş, Kastamonu Kuzeykent'ta imar planlarını anlattı!

Kuzeykent Mahallesi sakinleriyle revize imar planı istişare toplantılarını sürüyor. Kastamonu Belediye Başkanı Tahsin Babaş, revize imar planı doğrultusunda vatandaşların taleplerini aldı.



Kastamonu Belediye Başkanı Tahsin Babaş, Kuzeykent Mahallesi sakinleriyle revize imar planı istişare toplantılarını sürdürüyor. Belediye Nikah ve Konferans Salonu’nda gerçekleştirilen toplantıda Belediye Başkanı Tahsin Babaş, gördüğü en büyük eksikliğin site yönetimlerinin oluşturulamaması olduğunu söyledi. Kuzeykent Mahallesi’nde sitelerin yönetimlerinin olmayışının düzensizliği beraberinde getirdiğini ifade eden Başkan Babaş, “Burada vatandaşlarımızın tüm işlerinin ve sorunlarının hızla çözülebilmesi adına site yönetimi şart. Böylelikle her konu düzene bağlanır ve sitelerin talepleri daha hızlı gerçekleşir. Bunun için bizler üzerimize düşeni yapacağız. Sizlerden tek ricam budur” diye konuştu.


Yapılan toplantıların kesinlikle Kentsel Dönüşüm ile ilgili olmadığının altını çizen Başkan Babaş, revize imar planı doğrultusunda vatandaşların taleplerini aldığını ve mevzuat ile kentin gelişimi doğrultusunda imar planının uygulanacağını belirtti. Başkan Babaş, gerçekleştirdiği bu toplantılarla spekülasyonların da önüne geçerek vatandaşları net olarak bilgilendirmek amacında olduğunu vurguladı.


Kastamonu Doğru Söz


Geri Dön