25 / 04 / 2024

Tam sigortalı kripto para borsası!

Tam sigortalı kripto para borsası!

Burency, Londra’dan Nebbex Protokolü ile sağladığı kapsama alanıyla, dünyanın ilk tam sigortalı sanal para borsası olacak...



Kripto para yatırımcıları için alım-satım yaparken güvenli borsa arayışı ön plana çıkıyor. Burency, Londra’dan Nebbex Protokolü ile sağladığı kapsama alanıyla, dünyanın ilk tam sigortalı sanal para borsası olacak. Tüm dijital varlıklar, Nebbex tarafından tasarlanan güvenlik protokolleri kullanılarak, çevrimdışı soğuk cüzdanlarda saklanacak borsanın 2020 yılının ilk çeyreğinde açılması planlanıyor.

Platformun, 7/24 özel müşteri hizmetleri ekibi ve kullanıcıların ihtiyaç duydukları sorunlara çözüm bulmalarını sağlayan canlı bir sohbet özelliği de bulunacak. Uluslararası kullanıcıların rahat ettikleri dillerde sorunlarına hızlı bir çözüm bulmaları için çoklu dil desteğine sahip olacak. En çok talep gören 50 kripto para ile başlayacak olan Burency borsası, daha sonrasında sigorta uygunluğunu sağlayan diğer kripto paralarını da sisteme ekleyerek çeşitliliği arttıracak.

Tam sigortalı kripto para borsası!

Blockchain Geliştirme Merkezi

Burency, Birleşik Arap Emirlikleri'nin Dubai'de bir Ar-Ge geliştirme merkezine sahip. Bu Blockchain Geliştirme Merkezi, işletmelerin farklı bölgelerdeki ve bölgelerdeki kuruluşlarla herhangi bir sorun yaşamadan ticaret yapmalarını sağlayan akıllı sözleşmeler geliştirmeye odaklı çalışmalarını sürdürüyor.

Burency Madencilik Tesisleri

Aynı zamanda Burency'nin ucuz ve yenilenebilir hidroelektrikle çalışan sürdürülebilir madencilik tesisleri de bulunuyor. Bu tesisler özellikle soğutma için harcanan enerjiyi azaltmak için uygun iklim koşullarına sahip bölgelere kuruldu.

Tam sigortalı kripto para borsası!

Burency Token

Burency’nin, BUY adı verilen Ethereum Blockchain tabanlı bir adet de kripto parası bulunuyor. Toplam 700 milyon adet olan token, şu anda burency.io adresinde yatırımcılar için satışa çıkmış durumda.  Bu kripto para, borsada alım satım operasyonlarında kullanılabilecek.


Geri Dön