11 / 05 / 2024

Tan Urla yıl sonuna kaldı!

Tan Urla yıl sonuna kaldı!

Firma: Tanyer İnşaat

Proje: Tan Urla

Tanyer Yapı imzasıyla inşa edilen Tan Urla projesinde ön talep süreci geçtiğimiz aylarda sona erdi. Projenin yıl sonunda satışa çıkması planlanıyor...



Tanyer Yapı imzasıyla İzmir'in değerli bölgelerinden Urla'da yükselen  Tan Urla  projesinin yıl sonunda raftan inmesi planlanıyor. 

İzmir Urla'da Bademler Köyü'nde 250 bin metrekare büyüklüğe sahip alanda konumlanan Tan Urla projesinde 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 ve 5+1 konut tipi yer alıyor. Projedeki konutlar 40 ila 250 metrekare arasında değişiklik gösteren büyüklüklerde tasarlandı. 

Tan Urla yıl sonuna kaldı!

Tan Urla projesine başlangıç tarihi Haziran 2022 olarak belirtilirken, tamamlanma süresi 36 ay olarak açıklandı. Ön talep sürecinin geçtiğimiz aylarda tamamlandığı projede konut fiyatları şu şekilde:

Tan Urla projesinin güncel fiyat listesi 22 Haziran 2022 tarihi itibariyle şu şekilde:

Tan Urla yıl sonuna kaldı!

Tan Urla projesinden konut sahibi olmak isteyen kişilerin, ödeme imkanı satış ofisleriyle iletişime geçmesi gerekli. 

Tan Urla yıl sonuna kaldı!

Tan Urla projesi, Urla halkının pek çok talebini yanıtlayacak şekilde hayata geçiriliyor. Proje eferihisar, Urla , Çeşme gibi birçok yazlık beldeye, yat limanlarına ve plajlara yakın mesafede konumlanıyor. Proje, otoban girişine ve havalimanına da hızlı ulaşım avantajına sahip.

Tan Urla projesinin çizimi ödüllü mimar Nevzat Sayın tarafından yapıldı.

Web: https://tanyer.com/urla-bademler-koy-projemiz-1

Pınar Demircan/Emlakkulisi.com 

Tan Urla fiyat listesi Aralık 2022!


projeye sor



Geri Dön