29 / 03 / 2024

Tan Urla'da konut fiyatları güncellendi! Konut tiplerine ne kadar zam geldi?  

Tan Urla'da konut fiyatları güncellendi! Konut tiplerine ne kadar zam geldi?  

Tanyer Yapı imzasıyla İzmir Urla'da hayata geçirilen Tan Urla'nın yeni fiyatları belli oldu. İşte Tan Urla'nın güncel fiyat listesi 2023....



Satışların başladığı  Tan Urla  projesi Tanyer Yapı imzasıyla İzmir'in en çok tercih edilen bölgelerinden Urla'da hayata geçiriliyor. 200 dönüm alan üzerinde inşa edilen Tan Urla projesinde 278 adet daire bulunuyor.

Tan Urla da konut fiyatları güncellendi! Konut tiplerine ne kadar zam geldi?  

Verilen bilgilere  göre, İzmir Urla'da Bademler Köyü'nde inşa edilen Tan Urla projesi, bölgenin en büyük projesi olma özelliğine sahip. Projedeki bloklar zemin+1 kat olarak inşa ediliyor. Tan Urla projesinde yer alan konutlar 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon ve 5 oda 1 salon olarak tasarlandı.

Projede yer alan 1+1'ler bahçe kat ve üst kat olarak ayrılıyor. Bahçe kat 1 oda 1 salon daireler 82 metrekare, üst katta yer alan konutlar 53 metrekare olarak tasarlandı. 

Tan Urla'daki 2 oda 1 salon dairelerin büyüklükleri 110 metrekare ile 150 metrekare arasında, 3 oda 1 salon dairelerin büyüklükleri 200 ile 223 metrekare arasında, 4 oda 1 salon dairelerin büyüklükleri 240 ile 262 metrekare arasında, 5 oda 1 salon dairelerin büyüklükleri ise 328 ile 335 metrekare arasında değişim gösteriyor. 

Tan Urla projesinde yer alan konutların anahtar tesliminin 2024 yılının Aralık ayında gerçekleşmesi planlanıyor. Seferihisar ve Çeşme gibi birçok yazlık beldeye, yat limanlarına ve plajlara yakın mesafede bulunan Tan Urla, otoban girişine ve havalimanına da hızlı ulaşım imkanıyla dikkatleri üzerine çekiyor.

Tan Urla projesinin sosyal alanları arasında tenis kortu,  mini golf sahası, kaykay pisti, yoga ve meditasyon bahçesi, basketbol sahası, yürüyüş yolu, koru ve dinlenme alanları, açık hava sineması, bisiklet yoku, çocuk oyun alanları gibi ortak kullanım alanları bulunuyor.

Peki Tan Urla konut fiyatlarının güncel fiyat listesi nedir? 


Geri Dön