26 / 04 / 2024

Tango Kule teslim tarihi!

Tango Kule teslim tarihi!

Firma: DAP Yapı

Proje: Tango Kule

Dap Yapı imzası ile Anadolu Yakası Maltepe'de inşa edilen ve Maltepe Altayçeşme Mahallesi'nde bulunan 70 milyon lira yatırım bedeline sahip olan Tango Kule teslim tarihi...



Tango Kule teslim tarihi ni haberimizden öğrenebilirsiniz. Proje, İstanbul Anadolu Yakası Maltepe'de inşa ediliyor. Stüdyo ve 1 oda 1 salon konut seçeneklerinden oluşan  Tango Kule  projesi 70 milyon lira yatırım bedeli ile inşa ediliyor.


Arsa alanının 10 bin metrekare olduğu Tango Kule projesi mimari açıdan da büyük bir önem taşıyor. 19 adet stüdyo daireden, 63 adet 1 oda 1 salon daireden oluşan projede; stüdyo daireler 43 metrekare ila 62 metrekare arasında,  1 oda 1 salon daireler 56 metrekare ila 79 metrekare arasında  değişiyor.


Tango Kule teslim tarihi!


Dap Yapı projesi olarak yükselen Tango Kule teslim tarihi sorusuna göre projede teslimler hemen gerçekleştiriliyor. Tango Kule projesinde çeşitli ödeme alternatifleri yer alıyor.


Dap Tango Kule Maltepe!


Maltepe Tango Kule projesi nde; yüzme havuzu, cafe, fitness merkezi, restoran, kapalı otopark ve spor alanları gibi bir çok sosyal olanak yer alıyor. E-5'e de oldukça yakın mesafede inşa edilen Tango Kule projesi Altayçeşme Mahallesi Çam Sokak'ta yer alıyor.


Dap Tango Kule Maltepe satış ofisi;


Telefon: 444 33 39 

Web Adresi: www.tangokule.com.tr   


Melek GÜNER/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön