25 / 04 / 2024

Tarım Bakanlığı açıkladı! Hayvansal üretim yapan aile işletmelerine hibe desteği!

Tarım Bakanlığı açıkladı! Hayvansal üretim yapan aile işletmelerine hibe desteği!

Tarım ve Orman Bakanlığı hayvansal üretim yapan küçük aile işletmelerini Kırsal Kalkınma Desteklenmesi Programına dahil ettiğini açıkladı. İşte detaylar...



Tarım ve Orman Bakanlığı, hayvansal üretim yapan küçük aile işletmelerini Kırsal Kalkınma Desteklemesi Programı'na dahil ettiğini açıkladı. Tarım ve Orman Bakanlığı, "Kırsal Kalkınma Yatırımlarının Desteklenmesi Programı 2022-2023 Başvuru Dönemi Uygulama Esaslarını yayımladı. Hayvancılık yapan ve kalkınmasına öncelik verilen küçük aile işletmeleri Kırsal Kalkınma Desteklemesi Programı kapsamına alındı.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön