24 / 04 / 2024

Tarım Kredi Market fiyatları indirdi! Pirinçte böyle fiyat görülmedi! 10 Eylül 2022 fiyat listesi…

Tarım Kredi Market fiyatları indirdi! Pirinçte böyle fiyat görülmedi! 10 Eylül 2022 fiyat listesi…

Tarım Kredi Kooperatifleri Marketin yaklaşık 15 günlük indirimli aktüel kataloğunda temel gıda malzemelerinin yanı sıra onlarca ürün bulunuyor. İşte Tarım Kredi Kooperatifleri Marketin indirimli fiyatlarla satılan ürünleri…



Tarım Kredi Kooperatifleri’nin 15 gün süren indirimli aktüel kataloğunda yüzlerce kahvaltılık ürün, temel gıda malzemesi, sebze meyve hatta temizlik ürünleri de yer almakta.

İndirimi ile en çok dikkat çeken ürünlerden bazıları da Anadolu Osmancık pirinç oldu. 5 kg pirinç fiyatı 76,90 TL. Çay fiyatlarının yükseldiği bu dönemler de ise Tarım Kredi Market’te Çaykur Tiryaki çay fiyatı 35,50 TL.

Tarım Kredi Kooperatifleri Marketin indirim kataloğunda bulunan onlarca ürün tam olarak iki hafta boyunca süper indirimli fiyatlarıyla marketlerdeki yerini almaya devam edecek. Tarım Kredi Kooperatifleri’nin 10 Eylül 2022 indirimli aktüel ürünler kataloğu yayımlandı.

Tarım Kredi Kooperatifleri Marketleri’nde 15 Eylül haftasına kadar reyonlarda yerini alacak olan indirimli ürünleri… 10 Eylül 2022 fiyat listesi...

İŞTE TARIM KREDİ MARKET’İN İNDİRİMLİ ÜRÜNLERİ 10 EYLÜL 2022 FİYAT LİSTESİ

 


Geri Dön