10 / 05 / 2024

Tarım Kredi market saat kaçta açılıp, kapanıyor? İşte Tarım Kredi market çalışma saatleri!

Tarım Kredi market saat kaçta açılıp, kapanıyor? İşte Tarım Kredi market çalışma saatleri!

Tarım Kredi Kooperatifi marketlerinde beklenen indirim başladı. Vatandaşlar bu yüzden Tarım Kredi Kooperatifi marketlerinin çalışma saatlerine dair detayları araştırmaya başladı. İşte o detaylar!



TARIM KREDİ KOOPERATİFİ MARKETLERİNDE İNDİRİMLİ SATIŞLAR BAŞLADI MI?

Tarım Kredi Kooperatifi marketlerinde indirimli satışlara başlandı. Vatandaşın cüzdanları bu indirimlerle nefes alması sağlanacak, marketlerin fahiş fiyat uygulamasına karşı da alım gücü arttırılacak. Bu amaç ile Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın talimatıyla başlatılan Tarım Kredi Kooperatifi indirimleri büyük ilgi görüyor.

Pek çok kişi indirimlerden yararlanmak için sabahın erken saatlerinden itibaren bulundukları illerdeki Tarım Kredi Kooperatifi marketlerinin şubelerine akın etmeye başladı.

Peki, Tarım Kredi market açılışı saat kaçta? Tarım Kredi Kooperatifi kaçta açılıyor ve kaçta kapanıyor? İşte Tarım Kredi Kooperatifi marketlerinin çalışma saatleri!

Tarım Kredi Kooperatifi marketlerinde büyük indirim başladı! 30’un üzerinde üründe indirim yapılıyor! Temel ihtiyaç malzemeleri öncelikli olarak başlatılan kampanyaya vatandaşlar yoğun ilgi gösteriyor. Pek çok kişi sabahın erken saatlerinden itibaren indirim ve fırsatlardan yararlanmak amacıyla Tarım Kredi Kooperatifi marketlerinin önü uzun kuyruklara sahne oldu. Peki, Tarım Kredi market açılış saati kaç? Tarım Kredi Kooperatifi kaçta açılıyor, kaçta kapanıyor? İşte çalışma saatleri! 

TARIM KREDİ MARKETLER SAAT KAÇTA AÇILIYOR? TARIM KREDİ MARKETLERİ SAAT KAÇTA KAPANIYOR?

Tarım Kredi Kooperatifleri çalışma saatleri diğer marketler gibi düzenlendi. Tarım Kredi marketleri Tarım Kredi Market şubeleri hafta içi her gün saat 09.00’da açılıyor ve saat 21.00’de kapanıyor.

TARIM KREDİ KOOPERATİFLERDE HANGİ ÜRÜNLERE İNDİRİM OLACAK?

Tarım Kredi Kooperatifleri indirim gelecek ürünlerin listesini açıklamıştı. Buna göre, bir evin ihtiyacı olan temel gıda ürünlerinin tamamı listeye alındı. Makarna, un, salça, pirinç, bulgur, mercimek, nohut, fasulye, şeker, Ayçiçek yağı, zeytin yağı, tavuk ürünleri, tam yağlı süt, yarım yağlı süt, yumurta, peynir, tereyağı, bal, zeytin, çay, Türk kahvesi, patates, kuru soğan, karpuz, kavun, çamaşır deterjanı, bulaşık deterjanı, çamaşır suyu, sıvı sabun, kağıt peçete, rulo havlu, kolonya, bebek bezinde indirim yapılması bekleniliyor.

Akbank mobil çöktü mü? Akbank mobil neden açılmıyor? İşte detaylar!

Evde bakım maaşları yattı mı? İşte evde bakım maaşı yatan iller!

Benzin fiyatı ne kadar? Benzin ve motorin güncel fiyatlar! İşte 15 Ağustos 2022 akaryakıt fiyatları!


Geri Dön