18 / 04 / 2024

Tarım Kredi ve PTT AVM’de ayçiçek yağı fiyatlarında inanılmaz indirim! Haberi alan 3’er 5’er alıyor!

Tarım Kredi ve PTT AVM’de ayçiçek yağı fiyatlarında inanılmaz indirim! Haberi alan 3’er 5’er alıyor!

Yükselen enflasyon ile birlikte zincir marketler de fiyatları fahiş biçimde yükseltmeye devam ederken Tarım Kredi ve PTT AVM, ayçiçek yağında inanılmaz bir indirim yaparak piyasaya hızlı bir giriş yaptı. İşte detaylar...



PTT AVM VE TARIM KREDİ MARKETLERDE AYÇİÇEK YAĞI KAMPANYASI

Vatandaşlar tarafından büyük ilgi gören Tarım Kredi marketlerin ayçiçek yağ kampanyası adı altında uyguladığı ucuz sıvı yağ satışı stokları hemen tüketti. Bunun üzerine ilgili kurumlar yeni bir karar alıp PTT AVM’yi de devreye sokarak Tarım Kredi marketler ile PTT AVM’nin ayçiçek yağında yaşanan indirim kampanyasını birlikte yürütmesine karar verdi. Bu karara göre PTT AVM üzerinden de uygun yağ satışları başladı.

Yaşadıkları bölgelerde Tarım Kredi market olmayan insanlar, PTT AVM’in sağladığı indirimli ayçiçek yağı sayesinde daha ucuza yağ alma fırsatını yakaladılar.
Belirli günlerde uygulanan ücretsiz kargo fırsatıyla da ayçiçek yağı vatandaşların kapısına kadar geliyor.

Tarım Kredi ve PTT AVM’de ayçiçek yağı fiyatlarında inanılmaz indirim! Haberi alan 3’er 5’er alıyor!

KAMPANYALI AYÇİÇEK YAĞ FİYATLARI

Uyguladıkları kampanya sayesinde zincir marketlere meydan okuyan Tarım Kredi market ve PTT AVM’de indirimli ayçiçek yağ fiyatları şu şekilde oluştu:

  • · 5 litre TMO Ayçiçek yağı 135 lira
  • · 10 litre TMO Ayçiçek yağı 270 lira
  • · 20 litre TMO Ayçiçek yağı 540 lira

PTT AVM’DEN SİPARİŞ VEREBİLİRSİNİZ

TMO 5 litre ayçiçek yağı fiyatları büyük indirime girdi. Toprak Mahsulleri Ofisi’nin (TMO) ayçiçek yağı ürünü hem Tarım Kredi marketlerde hem de PTT AVM üzerinden satılmaya devam ediyor. Fiili olarak ayçiçek yağı satın almak istiyorsanız Tarım Kredi marketlerine gidebileceğiniz gibi PTT AVM'den de internet üzerinden sipariş verebilirsiniz.

5 litre TMO ayçiçek yağı indirimi 135 liradan sınırlı sayıda satışa sunuldu. Ayçiçek yağını tükenmeden satın almak istiyorsanız elinizi çabuk tutmanız gerekiyor.

İndirim yansıdı: Ayçiçek yağı fiyatları dibe vurdu! Markete giden 3’er 5’er alıp götürüyor!

Nihayet indirim geliyor! Ayçiçek yağında yılın indirimi için tarih verildi! Ayçiçek yağı alacaklar o tarihi beklesin!


Geri Dön