19 / 04 / 2024

Tasarım ürünler hayata çözüm buluyor!

Tasarım ürünler hayata çözüm buluyor!

Şık bir görünüm mü istediğiniz kullanışlı ve ihtiyacınızı karşılayan bir sistematik mi? İstediğiniz her ne olursa olsun karşısında mutlaka bir tasarım ürünü var. Vitrinler sizin için donatıldı...



Kimi sanat kaygısıyla yapıldı kimi bir soruna çözüm için. Ortak paydaları ise her birinin hayata kolaylık ve şıklık getirdikleri. Özellikle kadınların ev dekorasyonundaki ihtiyaçlarına cevap veren ürünler teknolojiye de kapılarını sonuna kadar açıyorlar.

Gürültünün son bulduğu nokta
Görünüşü bir bal peteğini andıran izolasyon ürünü açık mekanlar için geliştirildi. Özellikle etkinlik alanlarında kullanılan ürün çevrelediği alandaki seslerin azaltılmasını sağlıyor aynı zamanda etkin bir akustik ortam yaratıyor.

Hem sehpa olarak kullan hem ocak, ikisi de olur
Evinize gidip sıcak bir çay hayali kurduğunuz olmuştur hele bir de çay tiryakisiyseniz çaydanlıkta çayın sıcak kalması biraz zor olur. Bu ihtiyaçtan yola çıkan tasarımcılar hem orta sehpa hem de ocak görevi gören ürünle sorunu ortadan kaldırmış.

Yılandan esinlendi tabure yaptı
Her sandalyeye oturabileceğinizi düşünüyorsanız yanılıyorsunuz. Bir yılanın hareketlerinden yola çıkılarak tasarlanan sandalye sanat eseri görünümüyle oturmadan önce düşündürenlerden.

Ütü masasını çevir ayna karşında
Kıyafeti ütüledikten sonra üzerinizde nasıl duracağına bir göz atmak isterseniz ütü masasını kapatmanız yeterli...

Üçü birarada pişirme keyfi
Miele'nin Ramazan ayına özel olarak piyasaya sunduğu fırın, üç farklı yemeği aynı andan pişirme özelliğine sahip, hem de kokuları birbirine geçmeden

Üç boyutlu ayaksız banyo
Duravit PuraVida banyo serisinde bulunan ayaksız banyo mobilyaları duvar üzerinde yüzer izlenimi yaratıp banyolara ferahlık kazandırıyor.
Sabah Emlak


Geri Dön