28 / 03 / 2024

Taşbina İnşaat Dome Residence fiyat!

Taşbina İnşaat Dome Residence fiyat!

Firma: Taşbina İnşaat Yatırımları A.Ş.

Proje: Dome Residence

Taşbina İnşaat Dome Residence fiyat listesine göre daire 209 bin TL'den başlıyor. Çekmeköy Dome Residence Evlerinde yüzde 25 peşinat veriliyor, kalan kısım ise banka kredisi ile ödenebiliyor...



Taşbina İnşaat imzası ile hayata geçirilen  Dome Residence  projesi lokasyon olarak İstanbul Çekmeköy'de konumlandırılıyor. Taşbina İnşaat Dome Residence fiyat listesi bilgisinden önce projenin detaylarından bahsedelim.


1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon tipinde konutların yer aldığı Dome Residence Çekmeköy Evleri toplamda 84 adet konuttan meydana geliyor. 10 bin metrekare inşaat alanına sahip olan Dome Residence projesinde konutların satış süreci devam ediyor.


Taşbina İnşaat Dome Residence fiyat listesinden önce projenin ödeme planından bahsedelim. Çekmeköy Dome Residence ödeme planı kapsamında konut bedelinin 4'de 1'lik kısmı peşinat olarak veriliyor, kalan tutar için banka kredisi kullanılabiliyor.


Taşbina İnşaat Dome Residence fiyat listesine göre konutlar minimum 209 bin TL'den başlayarak yükseliyor. Dome Residence Çekmeköy ne zaman teslim sorusuna yanıt olarak hemen cevabı veriliyor. Dome Residence ulaşım bilgileri şöyle:


Dome Residence nerede?

Çekmeköy Dome Residence adres: Cumhuriyet Mah. Vatan Cad. No:6 Taşdelen - Çekmeköy - İstanbul


Taşbina İnşaat Dome Residence iletişim

Telefon: 0216 484 55 03

Web Adresi: www.domeresidence.com

Safiye ŞİMŞAK/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön