20 / 04 / 2024

Tavşanlı Belediyesi'nden TOKİ'ye bin konutluk arazi!

Tavşanlı Belediyesi'nden TOKİ'ye bin konutluk arazi!

Son günlerin en çok merak edilen konusu olan Toki konutları hakkında açıklamalarda bulunan Tavşanlı Belediye Başkanı Mustafa Güler ''Ömerbey Mahallesinde 250 Dönümlük Araziyi 1000 konut yapılması için TOKİ'ye vereceğiz'' dedi.



Son günlerin en çok merak edilen konusu olan Toki konutları hakkında açıklamalarda bulunan Tavşanlı Belediye Başkanı Mustafa Güler ''Ömerbey Mahallesinde 250 Dönümlük Araziyi 1000 konut yapılması için Toki'ye vereceğiz'' dedi.  Tavşanlı’da merakla beklenen  TOKİ  konutları konusunda açıklamalarda bulunan Tavşanlı Belediye Başkanı Mustafa Güler geniş bir çalışma yürütüldüğünün müjdesini verdi.


Toki Ömerbey Mahallesine Yapılacak

Ömerbey Mahallesi’nde 250 dönüm araziye 1000 konutluk talepte bulunduklarını kaydeden Başkan Mustafa Güler, toplumun her kesimini düşünerek proje hazırlanacağını söyledi. Güler ”Ankara’da TOKİ ile Tavşanlı’da Ömerbey Mahallesi’nde konut oluşturulması için bir araya geldik. Kentsel dönüşümde TOKİ ile iş birliği yapmak istiyoruz. 250 dönümlük alana 1000 konutluk talebimiz oldu. Bu anlamda son zamanlarda Tavşanlı’da sıklıkla gündeme gelen ve hükümetimizin bir politikası haline gelen emekliler konusu da var. Biz alanı TOKİ’ye teslim ettikten sonra idarenin yetkilileri Tavşanlı’ya gelerek burada hangi tip konutların yapılabileceği konusunda araştırma yapacaklar. Alt gelir gurubuna ait şartları, sosyal anlamda geliri daha düşük olan vatandaşlarımızı durumunun nasıl değerlendirileceği, orta gelir gurubuna ait vatandaşların talebi, fiyatları ve hangi tür binaların yapılabileceği araştırılacak. Halktan taleplerinde sağlıklı bir şekilde alınabilmesi için hassas bir çalışma yürüteceğiz. Tavşanlı’da tüm vatandaşlarımızı kapsayacak büyüklükte ve sayısal çoğunlukta konut yapılması için talebimizi Ankara’ya ilettik” dedi 


Emekliler konusunda da açıklamalarda bulunan Tavşanlı Belediye Başkanı Mustafa Güler, son 4 aydır Tavşanlı’da bir beklenti oluşturulduğunu kaydederek şartlarıTOKİ’nin belirleyeceğini hatırlattı. Başkan Güler ”Emeklilerimizle ilgili son 4 aylık dönemde Tavşanlı’da bir beklenti oluşturuldu. Halkımızın söylentilere kulak asmamasını istiyorum. Bu konuda beklentilerin şartlarını TOKİ belirliyor. Biz yerimizi tahsis edeceğiz ve en kısa sürede de konutların yapılmasını bekleyeceğiz” diye konuştu.


Kütahya Ekspres Gazetesi



Haber Radikal Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı;


Tavşanlı ilçesinde Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) tarafından konut yapılması için arazi tahsis edildiği bildirildi.Belediye Başkanı Mustafa Güler, yaptığı açıklamada, TOKİ tarafından ilçeye yeni konutlar yapılması yönünde vatandaşlardan yoğun talep geldiğini, bu taleplere duyarsız kalmayarak ilçeye konut yapılması için TOKİ'ye talepte bulunduklarını söyledi.


Bu kapsamda ilçede yapılması planlanan bin konut için Ömerbey Mahallesi'nde 250 dönüm arazi tahsis edileceğini ifade eden Güler, şunları kaydetti:

"Ankara'da TOKİ ile Tavşanlı'da Ömerbey Mahallesi'nde konut oluşturulması için bir araya geldik. Kentsel dönüşümde de TOKİ ile iş birliği yapmak istiyoruz. 250 dönümlük alana 1000 konutluk talebimiz oldu. Bu anlamda son zamanlarda Tavşanlı'da sıklıkla gündeme gelen ve hükümetimizin bir politikası haline gelen emekliler konusu da var. Biz alanı TOKİ'ye teslim ettikten sonra idarenin yetkilileri Tavşanlı'ya gelerek burada hangi tip konutların yapılabileceği konusunda araştırma yapacaklar. Alt gelir gurubuna ait şartları, sosyal anlamda geliri daha düşük olan vatandaşlarımızı durumunun nasıl değerlendirileceği, orta gelir gurubuna ait vatandaşların talebi, fiyatları ve hangi tür binaların yapılabileceği araştırılacak. Halktan taleplerinde sağlıklı bir şekilde alınabilmesi için hassas bir çalışma yürüteceğiz. Tavşanlı'da tüm vatandaşlarımızı kapsayacak büyüklükte ve sayısal çoğunlukta  konut yapılması için talebimizi Ankara'ya ilettik." 


Emeklilere yapılması düşünülen konutlar konusuna da değinen Güler, "Emeklilerimizle ilgili son 4 aylık dönemde Tavşanlı'da bir beklenti oluşturuldu. Halkımızın söylentilere kulak asmamasını istiyorum. Bu konuda beklentilerin şartlarını TOKİ belirliyor. Biz yerimizi tahsis edeceğiz ve en kısa sürede de konutların yapılmasını bekleyeceğiz" dedi.


Radikal


Haber Tavşanlı Gazetesi'nde şöyle yer aldı;


TOKI konutları hakkında açıklamalarda bulunan Tavşanlı Belediye Başkanı Mustafa Güler "Ömerbey Mahallesi'nde 250 dönümlük araziyi 1000 konut yapılması için TOKİ'ye vereceğiz." dedi. 


Tavşanlı'da merakla beklenen TOKİ konutları konusunda açıklamalarda bulunan Tavşanlı Belediye Başkanı Mustafa Güler geniş bir çalışma yürütüldüğünün müjdesini verdi. Ömerbey Mahallesi'nde 250 dönüm araziye 1000 konutluk talepte bulunduklarını kaydeden Başkan Mustafa Güler, toplumun her kesimini düşünerek proje hazırlanacağını söyledi. 


Güler "Ankara'da TOKÎ ile Tavşanlı'da Ömerbey Mahallesi'nde konut oluşturulması için bir araya geldik. Kentsel dönüşümde TOKI ile iş birliği yapmak istiyoruz. 250 dönümlük alana 1000 konutluk talebimiz oldu. Bu anlamda son zamanlarda Tavşanlı'da sıklıkla gündeme gelen ve hükümetimizin bir politikası haline gelen emekliler konusu da var. Biz alanı TOKİ'ye teslim ettikten sonra idarenin yetkilileri Tavşanlı'ya gelerek burada hangi tip konutların yapılabileceği konusunda araştırma yapacaklar. Alt gelir gurubuna ait şartları, sosyal anlamda geliri daha düşük olan vatandaşlarımızı durumunun nasıl değerlendirileceği, orta gelir gurubuna ait vatandaşların talebi, fiyatları ve hangi tür binaların yapılabileceği araştırılacak. Halktan taleplerinde sağlıklı bir şekilde alınabilmesi için hassas bir çalışma yürüteceğiz. Tavşanlı'da tüm vatandaşlarımızı kapsayacak büyüklükte ve sayısal çoğunlukta konut yapılması için talebimizi Ankara'ya ilettik" dedi Emekliler konusunda da açıklamalarda bulunan Tavşanlı Belediye Başkanı Mustafa Güler, son 4 aydır Tavşanlı'da bir beklenti oluşturulduğunu kaydederek şartları TOKİ'nin belirleyeceğini hatırlattı. Başkan Güler "Emeklilerimizle ilgili son 4 aylık dönemde Tavşanlı'da bir beklenti oluşturuldu. Halkımızın söylentilere kulak asmamasını istiyorum. Bu konuda beklentilerin şartlarını TOKI belirliyor. 

Biz yerimizi tahsis edeceğiz ve en kısa sürede de konutların yapılmasını bekleyeceğiz" dedi.


Tavşanlı Gazetesi




Haber Yeni Kütahya Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı...


TOKİ konutları hakkında açıklamalarda bulunan tavşanlı belediye başkanı Mustafa Güler "Ömerbey Mahallesi'nde 250 dönümlük araziyi 1000 konut yapılması için TOKİ'ye vereceğiz" dedi. 


TOKİ konutları Konusunda açıklamalarda bulunan Tavşanlı Belediye Başkanı Mustafa Güler geniş bir çalışma yürütüldüğünün müjdesini verdi. Ömerbey Mahallesi'nde 250 dönüm araziye 1000 konutluk talepte bulunduklarını kaydeden Başkan Mustafa Güler, toplumun her kesimini düşünerek proje hazırlanacağını söyledi. Güler "Ankara'da TOKİ ile Tavşanlı'da Ömerbey Mahallesi'nde konut oluşturulması için bir araya geldik. Kentsel dönüşümde TOKİ ile iş birliği yapmak istiyoruz. 250 dönümlük alana 1000 konutluk talebimiz oldu. Bu anlamda son zamanlarda Tavşanlı'da sıklıkla gündeme gelen ve hükümetimizin bir politikası haline gelen emekliler konusu da var. Biz alanı TOKİ'ye teslim ettikten sonra idarenin yetkilileri Tavşanlı'ya gelerek burada hangi tip konutların yapılabileceği konusunda araştırma yapacaklar. Alt gelir gurubuna ait şartları, sosyal anlamda geliri daha düşük olan vatandaşlarımızı durumunun nasıl değerlendirileceği, orta gelir gurubuna ait vatandaşların talebi, fiyatları ve hangi tür binaların yapılabileceği araştırılacak. Halktan taleplerinde sağlıklı bir şekilde alınabilmesi için hassas bir çalışma yürüteceğiz. Tavşanlı'da tüm vatandaşlarımızı kapsayacak büyüklükte ve sayısal çoğunlukta konut yapılması için talebimizi Ankara'ya ilettik" dedi Emekliler konusunda da açıklamalarda bulunan Tavşanlı Belediye Başkanı Mustafa Güler, son 4 aydır Tavşanlı'da bir beklenti oluşturulduğunu kaydederek şartları TOKİ'nin belirleyeceğini hatırlattı. Başkan Güler "Emeklilerimizle ilgili son 4 aylık dönemde Tavşanlı'da bir beklenti oluşturuldu. Halkımızın söylentilere kulak asmamasını istiyorum. Bu konuda beklentilerin şartlarını TOKİ belirliyor. Biz yerimizi tahsis edeceğiz ve en kısa sürede de konutların yapılmasını bekleyeceğiz" diye konuştu.


Emine YAYLIOĞLU/Yeni Kütahya 


Geri Dön