19 / 04 / 2024

TEB 10. Özel Bankacılık Merkezi, Nişantaşı'nda açıldı!

TEB 10. Özel Bankacılık Merkezi, Nişantaşı'nda açıldı!

Türk Ekonomi Bankası'nin (TEB), 10. Özel Bankacılık Merkezi, Nişantaşı'nda hizmete açıldı




     TEB açıklamasına göre, açılış partisine, TEB Özel Bankacılık Grup Direktörü Banu Taşkın ve çok sayıda davetli katıldı. 

     Açıklamada yer verilen bilgilere göre, 1989 yılından bu yana "Özel Bankacılık" hizmeti sunan TEB, bu alanda Türkiye'nin en eski kurumu olma özelliğine sahip olurken, finansal danışmanlık ve varlık yönetimi alanında uzmanlaşan TEB Özel Bankacılık, bankacılık ve finansman işlemlerinde müşterilerine uzun vadeli çözümler sunuyor. 

     TEB Özel Bankacılık, gayrimenkul danışmanlığı ve finansın yanı sıra, sanat ve spor alanında da birçok etkinliğe destek vererek TEB Özel müşterilerine çeşitli ayrıcalıklar sunuyor. 

     Bire bir müşteri özelinde geliştirdiği uygulamalarla farklı bakış açıları yaratarak Türk Özel Bankacılık alanındaki öncü konumunu koruyan TEB Özel Bankacılık, müşterilerin ihtiyaçlarını analiz ederek sadece bugün değil gelecekte de ihtiyaç duyulması muhtemel ürün ve hizmetler için danışmanlık hizmeti sunuyor. 

     Yıl sonunda Türkiye'nin çeşitli merkezlerinde 30 noktadan müşterilerine hizmet vermeyi hedefleyen TEB Özel, 50'den fazla müşteri temsilcisi ve toplamda 100'ün üzerinde çalışanı ile müşterilerine hizmet sunuyor. 

AA


Geri Dön