29 / 03 / 2024

TEB’ten promosyon rekoru! Başvuru yapan anında rekor ödemeyi kapıyor! İşte detaylar!

TEB’ten promosyon rekoru! Başvuru yapan anında rekor ödemeyi kapıyor! İşte detaylar!

Emekli promosyon ödemeleri emekli vatandaşların gündeminde yer alıyor. Aralık ayına girdiğimiz şu günlerde TEB’ten bir atılım gerçekleşti. İşte detaylar!



TEB’TEN ARALIK AYI EMEKLİ PROMOSYON ÜCRETİ!

TEB, Aralık ayında da promosyon rekoru kırmayı planlıyor. Özel bankalar kendi aralarında aylardır promosyon yarışına devam ediyorken, geçtiğimiz ay bu yarışa kamu bankaları da dahil olmuştu. Böylelikle promosyon yarışı iyice kızışmıştı. Aralık ayının girilmesi ile bu son fırsatı kaçırmak istemeyen TEB bankası promosyon ücretinde rekor bir rakamı paylaştı. Hala promosyon almamış emekli ya da yeni emekli vatandaşlar banka banka araştırma yapıyor. İşte TEB promosyonuna dair detaylar;

TEB GÜNCEL PROMOSYON ÜCRETİ NE KADAR?

Banka tarafından emekli müşterilere verilecek promosyon ücretleri şöyledir;

- Emekli maaşı 1.500 TL'nin altında olan vatandaşlara, 5.500 TL,

- Emekli maaşı 1.500 ile 2.500 TL arasında olan kişilere, 6.750 TL

- Emekli maaşı 2.500 TL ve üzerinde olan kişilere ise 8.000 TL promosyon ödemesi yapılıyor.

TEB bankasının bu güncel promosyonundan yararlanmak isteyenlerin bankaya 36 aylık maaş taahhütü ile birlikte minimum iki tane otomatik fatura ödeme talimatı vermesi isteniyor. Söz konusu kampanya sadece maaşını bankaya yeni getirenleri kapsamaktadır. Maaşını TEB'den alanlara da bankaya 36 aylık yeni bir taahhüt daha verdiklerinde kampanyadan yararlanabilirler.

TEB emekli promosyonu almak isteyenler şubelerden ya da CEPTETEB uygulamasından taahhütnameye imza atarak maaşlarını taşıyıp promosyonlarına kavuşabilirler.

ING BANK GÜNCEL PROMOSYON ÜCRETLERİ

ING bank yeni kampanya için:

- Maaşı 1.500 TL'nin altında olanlara 4.650 TL,

- Maaşı 1.500 ile 2.500 TL arasındaki kişilere 5.800 TL,

-2.500 TL ve üzeri maaş alanlara da 7.000 TL ödeme yapacak.

Başvurular ING Telefon Bankacılığı ile veya ING Şubelerinden kolay bir şekilde gerçekleştirebilir. Söz konusu kampanya için son başvuru tarihi 31.12.2022 olarak belirlendiği kaydedildi.

Ziraat hesabı olanlara büyük müjde! Nakit ihtiyacı olan Ziraat bankasına koşuyor! İşte detaylar!

Ev sahibi kiracı davalarına hangi mahkeme bakar?


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön