26 / 04 / 2024

Tekirdağ Büyükşehir'den Mimarlık bölümü öğrencilerine destek!

Tekirdağ Büyükşehir'den Mimarlık bölümü öğrencilerine destek!

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, Namık Kemal Üniversitesi Güzel Sanatlar Tasarım ve Mimarlık Fakültesi öğrencilerine yönelik tanıtım gezisi düzenledi.



Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından Namık Kemal Üniversitesi Güzel Sanatlar Tasarım ve Mimarlık Fakültesi öğrencilerine yönelik tanıtım gezisi gerçekleştirildi. Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi'nde yer alan habere göre,  öğrenciler gezide, Büyükşehir Belediyesi koordinatörlüğünde projesi devam eden Süleymanpaşa Kent Ormanı'nda incelemeler yaptı.

Öğrencilerin teorik bilgilerinin yanında uygulama ve pratik bilgilerinin de gelişmesi için yapılan tanıtım gezisi kapsamında, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesine ait otobüslerle Süleymanpaşa Kent Ormanı proje alanına götürülen yaklaşık 50 öğrenci kent park proje alanında incelemeler yaptı. Öğrencilere ayrıca Büyükşehir Belediyesi bünyesinde görev yapan mühendis ve mimarlar tarafından da proje hakkında bazı teknik bilgiler verildi.

Konu ile ilgili açıklama yapan Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi olarak eğitime her zaman destek verdiklerini dile getirerek "Gerçekleştirdiğimiz tanıtım gezileri ile öğrencilerimizin eğitim gördükleri tasarım ve mimarlık alanında pratik bilgilerini geliştirmeyi amaçlıyoruz. Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi'nin üniversite vizyonu kapsamında yürüttüğü çalışmalar bundan sonra da devam edecektir," şeklinde konuştu.


Geri Dön