16 / 04 / 2024

Tekirdağ Malkara Otogarı 14 Temmuz'da açılıyor!

Tekirdağ Malkara Otogarı 14 Temmuz'da açılıyor!

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Malkara Otogarı'nın 14 Temmuz tarihinden itibaren yeniden hizmete gireceğini söyledi.



Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, halk buluşmaları kapsamında ziyaret ettiği Malkara'da Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından inşaatı tamamlanan ve devam eden yatırım ve projeleri yerinde denetledi.

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi'nde yer alan habere göre, ilk olarak Malkara Otogarında incelemeler yapan Başkan Kadir Albayrak, teknik personelden otogarın son durumu hakkında bilgiler aldı. Otogarın 14 Temmuz tarihinde yeniden vatandaşların hizmetine gireceğini belirten Başkan Albayrak, tüm vatandaşlara hayırlı olmasını temenni etti.

Daha sonra Malkara İtfaiye İstasyonunu ziyaret eden Başkan Kadir Albayrak, burada incelemeler yaptı ve İtfaiye Daire Başkanı Emin Pehlivan'dan istasyonun genel yapısı, personel durumu ve çalışmaları hakkında bazı bilgiler aldı. Malkara İtfaiye İstasyonunun ilçede yaşanılabilecek olumsuz durumlar karşısında sürekli teyakkuz halinde olduğunu söyleyen Başkan Albayrak, istasyonda görevli personele iyi çalışmalar diledi.

Proje ve yatırım incelemelerinden sonra Malkaralı gazetecilerle de bir araya gelen Başkan Kadir Albayrak, kendilerine Tekirdağ gündemi ve Büyükşehir Belediyesi'nin çalışmaları hakkında bilgi verdi. Başkan Kadir Albayrak burada yaptığı açıklamada, "Malkara ilçemizdeki halk buluşmamız son derece faydalı geçti. Büyükşehir Belediyesi ve TESKİ bünyesinde yapmış olduğumuz çalışmalarda gelinen son durumu yerinde gördük. Malkara Belediyesi'nde yaptığımız toplantıda ihtiyaç ve sorunları değerlendirdik ve bunların çözümünü masaya yatırdık. Daha etkin bir şekilde çalışarak hizmetlerimizi çok daha ileri bir düzeye taşıyacağız. 11 ilçedeki çalışmalarımız tamamlandığında önümüzde 2. hizmet dönemimiz için bir yol haritası olacak. Bu sayede zaman, işgücü ve kaynaklarımızı daha etkin bir şekilde kullanarak güzel Tekirdağ'ımızı daha da ileriye taşıyacağız," şeklinde konuştu.
 


Geri Dön