29 / 03 / 2024

Tekirdağ Saray'a kültür merkezi!

Tekirdağ Saray'a kültür merkezi!

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Tekirdağ yatırımlarını inceleyerek yetkililerden bilgi aldı...



Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Büyükşehir Belediyesi tarafından Saray ilçesinde yapımı süren çalışmaları inceledi.

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi'nde yer alan habere göre, Başkan Kadir Albayrak, Saray'da Küçükyoncalı - Safaalan yolu, Küçükyoncalı halı saha çalışmaları ve Kültür Merkezi inşaatı ile TESKİ tarafından yapımına başlanan yeni su kuyusu sondaj çalışmalarını yerinde denetleyerek yetkililerden çalışmalar ile ilgili bilgi aldı.

Yapılan incelemelerin ardından konu ile ilgili açıklama yapan Başkan Albayrak, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesinin hizmetlerinin tüm ilçelerde olduğu gibi Saray'da da sürdüğünü belirterek "Yapımı devam eden çalışmalarımızı söz verdiğimiz tarihte bitirerek vatandaşlarımızın hizmetine sunacağız. Ben bu süre boyunca vatandaşlarımızın anlayışından dolayı kendilerine teşekkür ederim. Tekirdağ, Büyükşehir Belediyesinin çalışmaları neticesinde daha da gelişecek ve Türkiye'deki büyükşehirler içinde hak ettiği seviyeye ulaşacaktır" diye konuştu.

Başkan Kadir Albayrak daha sonra Saray ilçesinin Safaalan Mahalle Muhtarı Mehmet Özmen ve vatandaşlarla görüşerek Büyükşehir Belediyesinin Safaalan Mahallesi'nde gerçekleştirdiği yatırım ve çalışmalar ile ilgili istişarede bulundu.


Geri Dön