24 / 04 / 2024

tekirdağ kültür merkezleri

tekirdağ kültür merkezleri

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Tekirdağ yatırımlarını inceleyerek yetkililerden bilgi aldı...

Tekirdağ Büyükşehir'den 4 ilçeye kültür merkezi!

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, kurulduğu 2014'ten bu yana birçok alanda olduğu gibi kültür alanında da gerçekleştirdiği atılım kapsamında başarılı projelere imza attı. Kapaklı, Çerkezköy, Saray ve Ergene ilçelerinde yapımı süren kültür merkezleri bu projelerin başında geliyor.

Tekirdağ Kapaklı'ya kültür merkezi inşa ediliyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, Kapaklı ilçesinde büyük ve modern bir Kültür Merkezi inşa ediyor.

Kapaklı Atatürk Kültür Merkezi Kapaklı Belediyesi'ne devredildi!

Kültür ve sanat alanında yaptığı yatırımlarla Tekirdağ'ı Türkiye'nin kültür merkezi haline getirmeyi planlayanTekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen Kapaklı Atatürk Kültür Merkezi, imzalanan iş birliği protokolü ile Kapaklı Belediyesi'ne devredildi.

Tekirdağ Saray Kültür Merkezi ne zaman açılacak?

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, Saray Kültür Merkezi'ni 2020 yılı sonunda hizmete açacak.

Çerkezköy Atatürk Kültür Merkezi açıldı!

Kültürel alanda önemli projeler hayata geçiren Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Çerkezköy Atatürk Kültür Merkezi'ni hizmete açtı.

Tekirdağ Türk-Macar Kültür Evi hizmete açıldı!

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından gerçekleşen törenle restorasyonu tamamlanan Türk- Macar Kültür Evi açıldı.

Ankara Yenimahalle'ye 3 yeni kültür merkezi!

Ankara Yenimahalle Belediyesi Susuz, Karacakaya ve Memlik mahallelerinde yeni kültür merkezleri inşa etti. 

Çekmeköy Alparslan Türkeş Kültür Merkezi'nin inşaatı yükseliyor!

Çekmeköy Belediyesi artan nüfusa bağlı olarak mahallelere yeni kültür merkezleri inşa etmek için çalışmalarına devam ediyor.

Anadolu Yakası'na Atatürk Kültür Merkezi yapılacak!

Beyoğlu'nda ihracatçılarla buluşan AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Binali Yıldırım, ''Zenginlik ve cazibe merkezleri hep Avrupa Yakası'nda. Biz burada bir dengeleme yapalım istedik bir Atatürk Kültür Merkezi de Anadolu Yakası'nda yapacağız" dedi.

Çerkezköy Atatürk Kültür Merkezi açıldı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, Çerkezköy Atatürk Kültür Merkezi'ni hizmete açtı.

Çekmeköy'e yeni kültür merkezi müjdesi!

Büyükşehir kanunu ile mahalle statüsüne kavuşan eski köylerde, Köy Konağı mimarisi ile dizayn edilen kültür merkezleri çalışmaları başladı. Merkezlerin içinde Kütüphane, eğitim alanı, etkinlik salonları bulunacak.

Tekirdağ Türkmenli Kültür Merkezi'nin kaba inşaatı bitti!

Tekirdağ Marmaraereğlisi Belediye Başkanı İbrahim Uyan’ın köyden mahalleye dönüşen yerleşim yerlerinin gelişmesi için inşa ettiği Türkmenli Mahallesi Kültür Merkezi’nin kaba inşaatı tamamlandı.

Tekirdağ Kapaklı Kültür Merkezi 2019'da açılacak!

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak inşaatı devam eden Kapaklı Kültür Merkezi projesini inceledi.

Beylikdüzü Atatürk Kültür ve Sanat Merkezi açılıyor!

İstanbul’un modern, kullanışlı ve iddialı kültür sanat merkezleri arasında yer alan Beylikdüzü Atatürk Kültür ve Sanat Merkezi’nin açılış etkinlikleri 22-24 Kasım tarihleri arasında yapılacak.

Kapaklı Kültür Merkezi'nde inşaat tamamlanıyor!

Tekirdağ ilini kültür ve sanatın merkezi haline getirme yolunda büyük mesafe kat eden Büyükşehir Belediyesi, Kapaklı, Çerkezköy, Ergene ve Saray ilçelerinde dev kültür merkezleri inşa ediyor.

tekirdağ kültür merkezleri Haberi

tekirdağ kültür merkezleri

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Büyükşehir Belediyesi tarafından Saray ilçesinde yapımı süren çalışmaları inceledi.

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi'nde yer alan habere göre, Başkan Kadir Albayrak, Saray'da Küçükyoncalı - Safaalan yolu, Küçükyoncalı halı saha çalışmaları ve Kültür Merkezi inşaatı ile TESKİ tarafından yapımına başlanan yeni su kuyusu sondaj çalışmalarını yerinde denetleyerek yetkililerden çalışmalar ile ilgili bilgi aldı.

Yapılan incelemelerin ardından konu ile ilgili açıklama yapan Başkan Albayrak, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesinin hizmetlerinin tüm ilçelerde olduğu gibi Saray'da da sürdüğünü belirterek "Yapımı devam eden çalışmalarımızı söz verdiğimiz tarihte bitirerek vatandaşlarımızın hizmetine sunacağız. Ben bu süre boyunca vatandaşlarımızın anlayışından dolayı kendilerine teşekkür ederim. Tekirdağ, Büyükşehir Belediyesinin çalışmaları neticesinde daha da gelişecek ve Türkiye'deki büyükşehirler içinde hak ettiği seviyeye ulaşacaktır" diye konuştu.

Başkan Kadir Albayrak daha sonra...