24 / 04 / 2024

Tekno Sünger İzolasyon Malzemeleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tekno Sünger İzolasyon Malzemeleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tekno Sünger İzolasyon Malzemeleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Savaş Aydın tarafından 50 bin TL'lik sermaye bedeli ile 30 Eylül'de Sultanbeyli, Ahmet Yesevi Mahallesi'nde kuruldu.



Tekno Sünger İzolasyon Malzemeleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Savaş Aydın tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 30 Eylül'de kuruldu. 


Tekno Sünger İzolasyon Malzemeleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; Her türlü konut iş yerleri, sosyal tesisler, kamu veya özel kuruluşlara ait binaların ses yalıtımı, ısı yalıtımı, su yalıtımı  ve izolasyon işleri yapmak.Her türlü sünger ve izolasyon malzemelerinin ticaretini ve uygulama işlerini yapmak. Gerekli malzemelerin imalat, ithalat, ihracat ve ticaretini yapmak. Bu konularla ilgili ihalelere girmek ve projeler yapmak. ŞİRKET İŞTİKAL KONUSUYLA İLGİLİ OLARAK: 1- Üretime konu olan ürünlerin imali için tesis, fabrika inşa etmek, kiralamak, makine, alet edevat, teçhizat, organizasyon kurmak. 2- Üretime konu olan mallar için satış mağazaları açmak. 3- Resmi ve özel müesseselerin ihalelerin ihalelerini iştirak etmek. 4- Her türlü taşınır ve taşınmaz mal ile taşıt aracı satın alabilir, kiralayabilir.



Geri Dön