16 / 04 / 2024

Savaş Aydın

Savaş Aydın

Tekno Sünger İzolasyon Malzemeleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Savaş Aydın tarafından 50 bin TL'lik sermaye bedeli ile 30 Eylül'de Sultanbeyli, Ahmet Yesevi Mahallesi'nde kuruldu.

Aydın’ın 17 ilçesine toplu konut müjdesi!

 AK Parti Aydın Milletvekili Mustafa Savaş, Aydın'ın 17 ilçesinde TOKİ tarafından toplu konut inşa edileceğini açıkladı. 

Aydın Çine TOKİ projesi Bakanlık'tan onay aldı!

Aydın’ın ilçesi Çine’de tapu dağıtım törenine katılan AK Parti Aydın Milletvekili Mustafa Savaş, Çinelilere müjde verdi. Savaş, Çine'de TOKİ projesinin Bakanlık tarafından onaylandığını duyurdu...

TOKİ'den Aydın'a konut müjdesi!

TOKİ Aydın'ın Efeler ve Nazilli ilçelerinde konut üretmek için harekete geçti. TOKİ Başkanını ziyaret eden AK Parti Aydın Milletvekili Mustafa Savaş ve Bekir Kuvvet Erim, "Çalışmalara en kısa sürede başlanacak'' dedi.

Aydın Adliye Sarayı için çalışmalar başladı!

TBMM KİT Komisyonu Başkanı ve AK Parti Aydın Milletvekili Mustafa Savaş, Aydın’a yapılması planlanan Adliye Sarayı ile ilgili konuştu. Savaş,“Adliye Sarayını 2019 yatırım programına aldırmak için Adalet Bakanlığımızla girişimleri hızlandırıyoruz” açıklamalarını kullandı.

Aydın Şehir Hastanesi'nin Temmuz'da temeli atılacak!

AK Parti MKYK üyesi ve Aydın Milletvekili Mustafa Savaş, Aydın’a yapılacak şehir hastanesi için çalışmaların tüm hızıyla devam ettiğini belirterek; “Temmuz ayında temelini atarız” dedi.

Aydın Çine'de göçe karşı yatırım hamlesi başladı!

AK Parti Merkez Karar Yönetim Kurulu Üyesi ve Aydın Milletvekili Mustafa Savaş, memleketi Çine’nin daha fazla göç vermemesi için girişimlerini sıklaştırdı.

Aydın Çıldır Havaalanı 2018 yatırım programına alınacak!

AK Parti Aydın Milletvekili Mustafa Savaş, Aydın için yatırım önceliğinin Çıldır Havaalanı olduğunu belirterek, "Çıldır'ın 2018 yatırımlarına alınması için Ankara'da yoğun mesai harcıyoruz" dedi.

Aydın turizmi canlanacak!

AK Parti Aydın Milletvekili Mustafa Savaş, Söke'den Karacasu ilçesine uzanacak 152 kilometrelik "turizm yolu"nun ihalesine bu ay çıkılacağını söyledi.

Aydın'a yapılacak yatırımlarda öncelik Çıldır Havaalanı'nın!

Aydın için beklenen yatırımların gerçekleşeceğini belirten AK Parti Milletvekili Mustafa Savaş, hükümetin kente yapacağı yatırımlarda önceliğin Çıldır Havaalanı'nın ulaşıma açılmasının olacağını söyledi.

Aydın yatırımlarında öncelik Çıldır Havaalanı'nın!

AK Parti Aydın Milletvekili Mustafa Savaş, AK Parti hükümetinin kente yapacağı yatırımlarda önceliğin Çıldır Havaalanı'na verileceğini söyledi.

Aydın Çine Soğancılar'da TOKİ evleri talebi!

Aydın Çine Soğancılar Mahallesi Şeyhler mevkisinde yaşayan vatandaşlar, AK Parti Aydın Milletvekili Mustafa Savaş'a, eskiden ilçe çöplüğü olarak kullanılan yaklaşık 300 dönümlük boş araziye TOKİ konutları yapılması için talepte bulundu.

Aydın Koçarlı'ya yeni spor salonu yapılacak!

AK Parti Aydın Milletvekilleri Mustafa Savaş ve Mehmet Erdem, AK Parti Koçarlı Gençlik Kolları İlçe Teşkilatı üyeleriyle birlikte Gençlik ve Spor Bakanı Çağatay Kılıç'ı makamında ziyaret etti.

Aydın Buharkent OSB'ye kavuşuyor!

OSB'nin bölge için çok önemli olduğunu belirten AK Parti Aydın Milletvekili Mustafa Savaş, "Buharkent OSB'nin hayata geçirilmesi, özellikle endüstride kullanılabilecek tarımsal ürünlerin yerinde işlenmesi açısından da çok önemli" diye konuştu.

Savaş Aydın Haberi

Savaş Aydın

Tekno Sünger İzolasyon Malzemeleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Savaş Aydın tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 30 Eylül'de kuruldu. 


Tekno Sünger İzolasyon Malzemeleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; Her türlü konut iş yerleri, sosyal tesisler, kamu veya özel kuruluşlara ait binaların ses yalıtımı, ısı yalıtımı, su yalıtımı  ve izolasyon işleri yapmak.Her türlü sünger ve izolasyon malzemelerinin ticaretini ve uygulama işlerini yapmak. Gerekli malzemelerin imalat, ithalat, ihracat ve ticaretini yapmak. Bu konularla ilgili ihalelere girmek ve projeler yapmak. ŞİRKET İŞTİKAL KONUSUYLA İLGİLİ OLARAK: 1- Üretime konu olan ürünlerin imali için tesis, fabrika inşa etmek, kiralamak, makine, alet edevat, teçhizat, organizasyon kurmak. 2- Üretime konu olan mallar için satış mağazaları açmak. 3- Resmi ve özel müesseselerin ihalelerin ihalelerini iştirak...