23 / 04 / 2024

TOKİ'den Aydın'a konut müjdesi!

TOKİ'den Aydın'a konut müjdesi!

TOKİ Aydın'ın Efeler ve Nazilli ilçelerinde konut üretmek için harekete geçti. TOKİ Başkanını ziyaret eden AK Parti Aydın Milletvekili Mustafa Savaş ve Bekir Kuvvet Erim, "Çalışmalara en kısa sürede başlanacak'' dedi.



Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanlığı, Efeler ve Nazilli ilçelerinde konut üretmek için düğmeye bastı. Aydın Kulis Gazetesi'nde yer alan habere göre;  TOKİ  Başkanını ziyaret gerçekleştiren AK Parti Aydın Milletvekili Mustafa Savaş ve Bekir Kuvvet Erim, "Çalışmalara en kısa sürede başlanacağının sözünü aldık" dedi.

 AK Parti Aydın Milletvekilleri Mustafa Savaş ile Bekir Kuvvet Erim, TOKİ Başkanı Ömer Bulut’u ziyaret gerçekleştirdi. Ziyaretle ilgili bilgiler alan AK Parti Aydın Milletvekili ve KİT Komisyonu Başkanı Mustafa Savaş, Aydın’a inşa edilecek projeleri ele aldıklarını söyleyerek “Çine ilçemizde proje aşamasında olan TOKİ konutları, Efeler ve Nazilli ilçelerimizde de yapılması planlanan TOKİ konutlarının yer tespiti ve değerlendirme süreci için başkanımızdan, en kısa sürede çalışmalara başlanacağı sözünü aldık. Misafirperverliği için başkanımıza teşekkür ediyorum” diye konuştu. 


Geri Dön