14 / 05 / 2024

Teknoloji devinden ağızları açık bırakan fiyat! yüzde 57 zamlandı

Teknoloji devinden ağızları açık bırakan fiyat! yüzde 57 zamlandı

Teknoloji devi 2023'e hızlı giriş yaparak servis fiyatlafını paylaştı. Çok yüksek oranlardaki zam fiyatları kullanıcıları şok etti.



Apple, Steve Jobs, Steve Wozniak ve Ronald Wayne tarafından 1976 yılında kurulan, dünya çapında bilinen bir teknoloji şirketidir.  Şirket, ilk olarak personal computer (kişisel bilgisayar) pazarına girdi ve daha sonra iPod, iPhone ve iPad gibi popüler ürünleri piyasaya sürdü. Apple, ayrıca Mac bilgisayarları, Apple Watch akıllı saatleri, AirPods kulaklıklar ve HomePod kablosuz hoparlörler gibi çeşitli diğer ürünleri de üretmektedir. Apple, aynı zamanda müzik, film ve uygulama indirme hizmeti olan iTunes'u da sunmaktadır. Şirketin merkezi Kaliforniya, ABD'de bulunmaktadır.

 

Teknoloji devinden ağızları açık bırakan fiyat! yüzde 57 zamlandı

Yeni yıla girmemizin üstünden yalnızca birkaç gün geçmiş olmasına rağmen hemen hemen tüm sektörlerde fiyat yükselişleri başladı. Apple da zamlanan servis fiyatlarını paylaştı.  Şu an için göze çarpan ilk detay pil ücretlerine gelecek olan yüzde 53’e varan zam oldu. İşte iPhone batarya değişim ücreti…


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön