26 / 04 / 2024

Teknosa'dan LG bulaşık makinesi alana kahve makinesi hediye! LG bulaşık makinesi kaç lira? İşte 30 Nisan fiyat listesi..

Teknosa'dan LG bulaşık makinesi alana kahve makinesi hediye! LG bulaşık makinesi kaç lira? İşte 30 Nisan fiyat listesi..

Evlerdeki en büyük teknolojik yardımcılarımızdan biri olan bulaşık makineleri, şık tasarımları ile ön plana çıkmaya devam ediyor. Teknosa, yeni bulaşık makinesi almak isteyenler için büyük fırsat sunuyor. Peki, LG 8 programlı bulaşık makinesi fiyatları ne kadar? İşte 30 Nisan 2022 fiyat listesi...



Teknoloji tasarımla buluştu sloganıyla yıllardır evlerde geliştirilmiş QuadWash teknolojiye sahip ve şık tasarımlı ürünleriyle yer alan LG, en çok tercih edilen markalar arasında yer alıyor. Evindeki bulaşık makinesini yenilemek isteyenler için LG 8 programlı bulaşık makinesi nisan ayına özel kampanyaları ile dikkat çekiyor. "Teknosa anneler gününe özel kampayasında LG bulaşık makinesi alana" kahve makinesi hediye ediyor.

Teknosa dan LG bulaşık makinesi alana kahve makinesi hediye! LG bulaşık makinesi kaç lira? İşte 30 Nisan fiyat listesi..

LG bulaşık makinesi, bulaşıklardaki zorlu yiyecek kalıntılarını, yeni geliştirilen TrueSteam ön buhar seçeneği ile bulaşıklarda ışıltılı ve parlak görünüm sağlar.LG'nin Inverter Direct Drive motoru sayesinde sınıfının en sessiz bulaşık makinesi olarak tasarlanmıştır.

Peki, LG bulaşık makinesi fiyatları ne kadar özellikleri neler? İşte 30 Nisan 2022 fiyat listesi...


Geri Dön