18 / 04 / 2024

TeknoVinç kiralama parkını büyüttü!

TeknoVinç kiralama parkını büyüttü!

TeknoVinç, piyasanın talebi üzerine yeni bir yatırım yaparak kiralama filosunu genişletti. TeknoVinç, toplam 20 adet Potain kule vinci filosuna ekleyerek makine sayısını 200’e çıkardı.




Türkiye’de ilk kez 1994 yılında profesyonel kule vinç kiralama operasyonunu başlatan TeknoVinç, piyasanın talebi üzerine yeni bir yatırım yaparak kiralama filosunu genişletti. Türkiye’nin en büyük kiralama parkına sahip olan TeknoVinç, toplam 20 adet Potain kule vinci filosuna ekleyerek makine sayısını 200’e çıkardı.





30 yılı aşkın süredir kule vinç satış ve kiralama sektrörünün lider firması olan TeknoVinç, MC 175, MC 205 ve MC 235 modellerinden oluşan 20 adet Potain kule vinci kiralama filosuna ekleyerek yeni bir yatırıma daha imza attı. Stratejisini inşaat sektörünün dinamiklerin takip ederek, piyasanın talebine cevap vermek üzere kurgulayan TeknoVinç, toplamda 200 adetlik kiralama parkına ulaşmış oldu.




TeknoVinç Grup Başkanı Sinan Türeyen “2016 yılında kule vinç satışlarında hissedilen bir düşüş oldu fakat kule vinç kiralama operasyonları hızla büyümeye devam ediyor ve inşaatların gereksinimleri bu şekilde karşılanıyor.TeknoVinç olarak piyasanın talebine cevap vermek adına, biz de yeni bir yatırım yaparak kiralama parkımızı genişlettik. Yılın ikinci yarısında gerek kule vinç kiralama operasyonunda gerekse kule vinç satışlarında sektörde yukarı doğru ivmelenmenin başlayacağını öngörerek bu yatırıma karar verdik ” dedi.




POTAIN kule vinçlerin ve STROS dış cephe malzeme ve personel asansörlerinin satış, pazarlama ve satış sonrası hizmetlerini 30 yılı aşkın süredir yürütmekte olan TeknoVinç,kiralama çalışmalarının yanı sıra satış sonrası destek ve yedek parça konusunda almış olduğu ödüllerle, Avrupa standartlarında hizmet verdiğini kanıtlıyor. Kalite ve orijinallikten ödün vermeyen TeknoVinç, Türkiye’de bu konuda da önemli bir referans oluşturuyor.


Geri Dön