18 / 04 / 2024

Teksan Küba Jeneratör fabrikasını ziyaret etti!

Teksan Küba Jeneratör fabrikasını ziyaret etti!

Dünya ekonomisine entegrasyonda önemli gelişmelerin yaşandığı Küba, 120’den fazla ülkeye ihracat yapan Teksan Jeneratör’ün de radarına girdi.



Dünya ekonomisine entegrasyonda önemli gelişmelerin yaşandığı Küba, 120’den fazla ülkeye ihracat yapan Teksan Jeneratör’ün de radarına girdi.  İstanbul Maden ve Metaller İhracatçı Birlikleri (İMMİB) tarafından düzenlenen program kapsamında Türkiye’ye gelen Küba heyetinin temsilcileri, Teksan Jeneratör fabrikasını ziyaret etti.


Kesintisiz güç sistemleri alanında faaliyet gösteren Teksan Jeneratör, Ar-Ge’ye yaptığı yatırımlar sonucunda geliştirdiği inovatif çözümlerini dünyaya sunuyor. Kuzey Kutbu’ndan Mısır Çölü’ne, Nepal’dan Bolivya’ya, Yeni Zelanda’dan Tanzanya’ya kadar uzanan geniş bir coğrafyada 124 ülkeye ihracat yapan Teksan Jeneratör, istikrarlı büyüme çizgisi ile dikkat çekiyor. Teksan’ın uluslararası standartlarda gerçekleştirdiği yüksek kalitedeki üretimi İMMİB ticaret heyeti kapsamında ülkemize gelen Küba heyetinin de takdirini kazandı.


Kocaeli Serbest Bölge’de inşa ettiği ikinci fabrikasının açılışı için gün sayan Teksan Jeneratör’ün İstanbul fabrikasını ziyaret eden heyette; Küba Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakanlığı, Dış Ticaret ve Yatırım Bakanlığı ile Sanayi Bakanlığı’nın temsilcileri yer aldı. Teksan Jeneratör üretim tesislerini gezen ve Teksan yöneticilerinden bilgi alan heyet mensupları, ürünlerle yakından ilgilendiler.


Teksan Jeneratör Satış ve Pazarlamadan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Burak Başeğmezler, Kübalı misafirlerini fabrikalarında ağırlamaktan memnun olduklarını belirterek şunları söyledi: “Küba’nın dışa açılım sürecinde ülkemiz açısından önemli işbirliği fırsatları olduğuna inanıyoruz. Teksan Jeneratör olarak dünyanın pek çok uzak noktasına ihracat yapma yeteneğine sahibiz. 120’den fazla ülkede müşterilerimize özel enerji çözümlerimiz ve kalitemiz ile tercih ediliyoruz. Küba heyetinin fabrikamızı ziyaretinde şirketimizi daha yakından anlatma fırsatı bulduk ve olası işbirliklerine hazır olduğumuz mesajını verdik”.





Geri Dön