19 / 04 / 2024

Tekzen mağaza sayısı 103'e ulaştı!

Tekzen mağaza sayısı 103'e ulaştı!

Yapı market sektörünün öncüsü Tekzen, Düzce’deki ilk mağazasını 22 Mayıs’ta açtı. Tekzen’in Düzce’de açtığı yepyeni mağazasıyla, yurtiçinde 52 ilde mağaza sayısı 103’e ulaştı.




Tekzen Düzce’ye de adım attı



Türkiye’nin yüzde 100 yerli sermayeli tek ulusal yapı market zinciri Tekzen, büyümesini sürdürüyor. Bu yıl 20’inci yaşını kutlayacak Tekzen, Düzce’deki ilk mağazasını 22 Mayıs’ta açtı. Böylece Tekzen’in yurtiçindeki mağaza sayısı 52 ilde 103’e ulaştı. Düzce’de D 100 Karayolu üzerinde Çoban Mevkiinde açılan Tekzen’in yeni mağazası, toplam 1.255 metrekare satış alanına sahip. Türkiye’de açılan ilk yapı market olan Tekzen, ulaştığı toplam 200 bin metrekarelik satış alanıyla da ülkemizin en yaygın satış ağına sahip yapı market zinciri.


Açılışı Vali Ali Fidan yaptı


Mağazanın açılışında konuşan Vali Fidan, Tekzen markasının herkes tarafından bilinen bir marka olduğunu hatırlatarak bu tip mağazaların Düzce’ye açılmasıyla önemli bir eksikliğin daha giderilmiş olduğunun altını çizdi. Tekzen Genel Müdürü Onur Mertoğlu firma ile ilgili bilgiler verdikten sonra kurdele kesimi yapıldı. 


Tekzen’in tüm mağazalarında olduğu gibi Düzce mağazasında da mobilyadan ev ve mutfak gereçlerine, inşaat& tesisat malzemelerinden elektrik-aydınlatma ürünlerine, bahçe dünyasından evcil hayvan dünyasına kadar onbinlerce çeşit ürün bulunuyor. Firma yeni mağazasının açılışı nedeniyle Düzce mağazasına özel bir kampanya düzenledi. 22-31 Mayıs tarihleri arasındaki kampanya kapsamında Tekzen müşterileri 19.99’dan başlayan fiyatlarla indirimli ürünlere sahip olabilirler. 


 EDİTÖRE NOT: Türkiye’nin ilk yapı marketi Tekzen, bu yıl 20. yaşını kutluyor. Tekzen, yüzde 100 yerli sermayeli tek ulusal yapı market zinciri… 1995 yılında Merter’de açtığı ilk mağazasıyla sektöre merhaba diyen Tekzen, 52 ilde 103 mağazasıyla faaliyetlerini sürdürüyor. 

Toplam 200 bin metrekarelik satış alanıyla, en yaygın satış ağına sahip yapı market zinciri olan Tekzen,  en son yurtiçi mağazasını Düzce’de açtı. Halen yurtdışındaki dördüncü mağazasını Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nin başkenti Lefkoşa’da açmak üzere hazırlıklarını sürdürüyor.  www.tekzen.com.tr adresinden online alışveriş imkanı da sunan Tekzen mağazalarında mobilyadan ev ve mutfak gereçlerine, inşaat& tesisat malzemelerinden elektrik-aydınlatma ürünlerine, bahçe dünyasından evcil hayvan dünyasına kadar onbinlerce çeşit ürün bulunuyor. Avrupa DIY Mağazalar Birliği’nin (EDRA) Türkiye’deki tek üyesi olan Tekzen, 81 ilde mağaza açma planı ve hızlı büyüme stratejisiyle faaliyetlerini sürdürüyor. 



Geri Dön