24 / 04 / 2024

Tema İstanbul Atakent teslim tarihi!

Tema İstanbul Atakent teslim tarihi!

Firma: Artaş, Öztaş, Mesa, Kantur

Proje: Tema İstanbul

3 bin 531 adet daireden meydana gelen projede dairelerintipleri 1+1'den 4+1'e kadar farklılık göstererek dizayn edildi. Tema İstanbul Atakent teslim tarihi bu sene Temmuz ayında yapılması planlandı.



Dairelerin büyüklüklerinin 68 metrekareden başlayıp, maksimum ise 202 metrekareye kadar yükselerek dizayn edildiği proje 3 bin 531 adet daireden meydana geliyor.


Artaş, Öztaş, Mesa, Kantur imzası ile hayata geçirilen projede dairelerin tipleri 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon olarak dizayn edildi.


Ortak kullanım alanları arasında spor alanları, sauna, fitness center, otopark, tema park, yüzme havuzu, güvenlik gibi donatılar yer alan projede dairelerin fiyatları konutların metrekare büyüklüklerine göre farklılık gösteriyor.


Ödeme planı kapsamında projede yüzde 25 peşinat ödemesi yapıldığında kalan kısım için banka kredisi kullanılma imkanı sağlanıyor. Proje İstanbul'un Halkalı ilçesine bağlı Atakent'te inşa ediliyor.


Tema İstanbul Atakent teslim tarihi olarak bu yıl Temmuz ayında yapılması planlanıyor. Toplam 1 milyon 550 metrekare arsa alanı üzerinde yükselen proje 1 milyon 550 metrekare arsa alanı üzerinde yükseliyor.


Telefon: 0212 970 00 00 

Web adresi : www.temaistanbul.com

Tülay ÇENESİZ/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön