25 / 04 / 2024

Tema İstanbul Halkalı ne zaman teslim? Metrekaresi 3.400 TL!

Tema İstanbul Halkalı ne zaman teslim? Metrekaresi 3.400 TL!

Firma: Artaş, Öztaş, Mesa, Kantur

Proje: Tema İstanbul

Tema İstanbul Halkalı ne zaman teslim sorusunun yanıtı 2015 senesi olarak belirlendi. Tema İstanbul Halkalı projesi kapsamında konutlar 2015 yılı içinde Temmuz ayında teslim edilecek



Tema İstanbul projesi, Halkalı'da Avrupa Yakası'nda hayata geçiriliyor. Tema İstanbul Halkalı ne zaman teslim sorusunun yanıtı kısmından önce projeden bahsedelim. 


Tema İstanbul Halkalı projesi, Artaş, Öztaş, Mesa ve Kantur tarafından inşa ediliyor.  Tema İstanbul  Halkalı projesinde Tema Mall AVM, Tema Plaza ve Tema World kısımları bulunuyor. 


Tema İstanbul Halkalı satılık daireleri 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salondan meydana geliyor. 


Tema İstanbul Halkalı satış fiyatları metrekare birim olarak 3.400 TL'den başlıyor. Tema İstanbul Halkalı ödeme koşulları kapsamında banka kredisi kullanılıyor. 


Tema İstanbul Halkalı ne zaman teslim?

Tema İstanbul Halkalı ne zaman teslim sorusunun yanıtı olarak 2015 yılının Temmuz ayı belirlendi. Tema İstanbul Halkalı projesinde buhar odası, spor alanları, fitness center, yürüyüş yolları ve oyun alanları bulunuyor. 


Tema İstanbul Halkalı adres : Atakent Mah. 03 Güney Yanyolu, 34500 Küçükçekmece / İstanbul


Tema İstanbul Halkalı iletişim

Telefon : 0212 970 00 00 

Web adresi : www.temaistanbul.com


projeye sor



Geri Dön