29 / 03 / 2024

Tema İstanbul Halkalı ne zaman teslim?

Tema İstanbul Halkalı ne zaman teslim?

Firma: Artaş, Öztaş, Mesa, Kantur

Proje: Tema İstanbul

Tema İstanbul Halkalı ne zaman teslim? sorusuna 2016 yılı olarak yanıt veriliyor. Tema İstanbul Halkalı'da konutların metrekare birim fiyatı 3 bin 200 liradan başlıyor...




Artaş, Mesa, Öztaş ve Kantur tarafından hayata geçirilen  Tema İstanbul  projesinde 3 bin 610 adet daire yer alıyor. Tema İstanbul Halkalı ne zaman teslim sorusundan önce Tema İstanbul hakkında bilgi verelim.


Tema İstanbul projesi İstanbul'un Avrupa yakasında Küçükçekmece ilçesine bağlı Halkalı bölgesinde yükseliyor. Tema İstanbul Halkalı projesinde konut, ofis, AVM ve eğlence alanları bulunuyor. Tema İstanbul Halkalı'da Tema Mall AVM, Tema Plaza ve Tema World alanları oluşturuluyor.


Halkalı Tema İstanbul projesi içerisinde çocuk oyun alanları, meyve bahçeleri, yürüyüş yolları, kapalı otopark, sauna, fitness center, buhar odası, voleybol sahası, basketbol sahası, tenis kortu, yüzme havuzu, cafe ve restoranlar yer alıyor.




Tema İstanbul Halkalı ne zaman teslim?


Tema İstanbul Halkalı ne zaman teslim sorusuna 2016 yılı olarak cevap veriliyor. Tema İstanbul Halkalı projesinde dairelerin metrekare birim fiyatı 3 bin 200 liradan başlayarak değişiyor. Tema İstanbul Halkalı'da 1,5 milyon metrekare alanda yükseliyor.


Banka kredili ödemelerin yapıldığı Tema İstanbul Halkalı projesi 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daire tiplerinden oluşuyor. Tema İstanbul Halkalı projesinde daireler 52 - 141 metrekare arasında farklılık gösteriyor.



Tema İstanbul Halkalı iletişim

Telefon : 0212 970 00 00 

Web adresi : www.temaistanbul.com

Gülcihan YELKENCİ/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön