29 / 03 / 2024

Tema İstanbul MIPIM 2014 ile dünya sahnesinde gala yapacak!

Tema İstanbul MIPIM 2014 ile dünya sahnesinde gala yapacak!

Türkiye'nin en büyük özel sektör gayrimenkul projesi Tema İstanbul, ulusal arenada ilk kez görücüye çıktığı Emlak 2013 fuarının ardından, şimdi de MIPIM 2014 ile dünya sahnesinde gala yapacak...



TÜRKİYE'nin sembol projesi Tema İstanbul, MIPIM 2014'e katılarak uluslararası arenada ilk kez yer alacak. Bu uluslararası gayrimenkul buluşmasında Tema İstanbul, konut bölgesinin yanı sıra temalı eğlence parkı Tema World ile de ön plana çıkacak. 


Türkiye'nin en büyük özel sektör gayrimenkul projesi Tema İstanbul, ulusal arenada ilk kez görücüye çıktığı Emlak 2013 fuarının ardından, şimdi de MIPIM 2014 ile dünya sahnesinde gala yapacak. 


Tema İstanbul, 11-14 Mart arasında Fransa'nın Cannes şehrinde 25'incisi düzenlenecek olan MIPIM fuarında, Türk Çadırı'nın dışında, NIVEAU Level 0103.20'deki standında, dünyanın birçok önemli projesi ile birlikte uluslararası arenada yer alacak. Tema İstanbul üst yönetimi de, projenin bu ilk dünya tanıtımında ev sahipliği yapacak. MESA Yönetim Kurulu Başkanı Erhan Boysanoğlu, ARTAŞ Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Çetinsaya, KANTURAKDAŞ Yönetim Kurulu Başkanı Ali Kantur, Tema İstanbul Ortaklar Kurulu Üyeleri Arda Akçalı ve Gökhan Çetinsaya ile Tema İstanbul Genel Müdürü Mesut Arslan'dan oluşan üst yönetim, MIPIM 2014'te dünyaya mega karma projeyi anlatacak. 


Habertürk Gazetesi 


Geri Dön