23 / 04 / 2024

MIPIM 2014 fuarına kimler katılıyor

MIPIM 2014 fuarına kimler katılıyor

Türkiye'nin en büyük özel sektör gayrimenkul projesi Tema İstanbul, ulusal arenada ilk kez görücüye çıktığı Emlak 2013 fuarının ardından, şimdi de MIPIM 2014 ile dünya sahnesinde gala yapacak...

Mehmet Özhaseki yarın MIPIM 2018 Fuarı'na katılacak!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, kapılarını yarın açacak MIPIM 2018 Fuarı'na katılarak konuşma yapacak...

Gaziantep, MIPIM Yapı Fuarı'na katılacak!

MIPIM Yapı Fuarı'na katılacak Gaziantep, sanayi yatırımlarından sonra gayrimenkul yatırımlarıyla da yatırımcının ilgisini çekmeye hazırlanıyor. 

Uşak Kentsel Dönüşüm Projesi MIPIM Fuarı'na damgasını vurdu!

Ege’nin parlayan yıldızı Uşak’ta İZKA İnşaat tarafından gerçekleştirilen kentsel dönüşüm projesi Fransa’nın Cannes kentinde düzenlenen MIPIM Fuarı’na damgasını vurdu.

Mustafa Çelik Mipim Fuarı'na katıldı!

Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Fransa´nın Cannes kentinde kurulan dünyanın en büyük gayrimenkul fuarına katıldı.

Fatma Güldemet Sarı MIPIM fuarına katıldı!

Türk firmaları ve belediyelerinin adeta çıkarma yaptığı Mipim Fuarı’na katılan Çevre ve Şehircilik Bakanı Fatma Güldemet Sarı, “Dünya Türkiye’nin gücünü ve potansiyelini keşfediyor” dedi.

Hatay, Mipim Gayrimenkul Fuarı'na çıkarma yapacak!

Suriye’de yaşanan sorunlardan en çok etkilenen iller arasında yer alan Hatay, bu krizi atlatmak için Mipim Gayrimenkul Fuarı’na çıkarma yapacak. Savaş, “Bölgede bir kriz yaşandığı için yatırım maliyetlerindeki düşüş yüzde 50’yi bulabilir” dedi.

ProPlan Proje Yönetimi, 2015 Mıpım Fuarı'na katıldı!

ProPlan Proje Yönetimi, hizmet verdiği iddialı projeleri ile bu yıl da Cannes’ da düzenlenen uluslararası MIPIM 2015 fuarına katıldı.

Ticaret Odası İTSO, The Big5 Show Dubai 2014 Fuarı'na katıldı!

Bursa'nın önemli ticaret odalarından İTSO, üyelerini Dubai'deki "The Big5 Show Dubai 2014" Uluslararası Yapı ve İnşaat Fuarı'na götürdü. 65 ülkeden 2 bin 500 firmanın iştirak ettiği fuarda önemli incelemelerde bulundu.

22. Uluslararası Yapı Malzemeleri Fuarı'na Samsun Belediyesi de katıldı!

13-16 Kasım 2014 tarihleri arasında Antalya'da düzenlenen 22. Uluslararası Yapı Malzemeleri, İnşaat Teknolojileri, Yapı Denetleme ve Restorasyon Fuarı'na katılan Samsun Büyükşehir Belediyesi "Tarihimize Yer Açıyoruz" sloganı ile ziyaretçilerle buluştu...

Ağaoğlu Şirketler Grubu, İstanbul Kariyer ve İstihdam Fuarı’na katılacak!

Ağaoğlu Şirketler Grubu, 6 - 8 Kasım 2014 tarihleri arasında İstanbul Dünya Ticaret Merkezi'nde bu sene 4.sü düzenlenecek olan İstanbul Kariyer ve İstihdam Fuarı’na katılacak...

MAKTEK Avrasya 2014 Fuarı’nın ilk iki gününde bin takım tezgahı satıldı!

MAKTEK Avrasya 2014 Fuarı’nın ilk iki gününde bin takım tezgahı satıldı. MAKTEK Avrasya 2014 Fuarı’nın ilk iki gününde 1000 takım tezgahı satılırken, 250 bin TL’lik iş hacmine ulaşıldı.

Samet Mobilya SICAM Fuarı'na katılıyor!

Samet Mobilya SICAM Fuarı'na katılıyor. SAMET, İtalya’da altıncısı düzenlenen ve dünyanın önde gelen mobilya aksesuarları fuarlarından olan SICAM Fuarı’nda bu yıl da inovatif ürünleriyle dikkat çekiyor.

Boya Sektörü 23 Ekim'deki Paintistanbul 2014 fuarına hazırlanıyor!

Cumhuriyet'in 100. yılı olan 2023'te, 2.5 milyar dolarlık ihracat hedefine kilitlenen sektöre fuar desteği geliyor. Boyacılar 23 Ekim 2014 tarihinde CNR EXPO Yeşilköy'de düzenlenecek Paintistanbul Fuarı'nda buluşuyor.

MIPIM 2014 fuarına kimler katılıyor Haberi

MIPIM 2014 fuarına kimler katılıyor

TÜRKİYE'nin sembol projesi Tema İstanbul, MIPIM 2014'e katılarak uluslararası arenada ilk kez yer alacak. Bu uluslararası gayrimenkul buluşmasında Tema İstanbul, konut bölgesinin yanı sıra temalı eğlence parkı Tema World ile de ön plana çıkacak. 


Türkiye'nin en büyük özel sektör gayrimenkul projesi Tema İstanbul, ulusal arenada ilk kez görücüye çıktığı Emlak 2013 fuarının ardından, şimdi de MIPIM 2014 ile dünya sahnesinde gala yapacak. 


Tema İstanbul, 11-14 Mart arasında Fransa'nın Cannes şehrinde 25'incisi düzenlenecek olan MIPIM fuarında, Türk Çadırı'nın dışında, NIVEAU Level 0103.20'deki standında, dünyanın birçok önemli projesi ile birlikte uluslararası arenada yer alacak. Tema İstanbul üst yönetimi de, projenin bu ilk dünya tanıtımında ev sahipliği yapacak. MESA Yönetim Kurulu Başkanı Erhan Boysanoğlu, ARTAŞ Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Çetinsaya, KANTURAKDAŞ Yönetim Kurulu Başkanı...