26 / 04 / 2024

Tema İstanbul Türkiye'nin yeni yaşam kültürü!

Tema İstanbul Türkiye'nin yeni yaşam kültürü!

Firma: Aktaş, Öztaş, Mesa, Kantur

Mesa, Artaş, Öztaş ve Kantur ortaklığı ile inşa edilen Tema İstanbul projesi 1 milyon 550 metrekare arsa alanı üzerine yayılıyor. 61 adet bloktan meydana gelen projedeki daire alanları 68 metrekareden başlangıç gösteriyor.



Toplam 3 bin 351 adet daireden meydana gelen Tema İstanbul daire şeçenekleri olarak 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon şeklinde tasarlandı. Hemen teslim edilen Tema İstanbul Atakent satılık daire fiyatları 390 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Kata ve cepheye göre fiyatlar değişiyor. Dairelerin büyüklükleri 68 ile 202 metrekare arasında değişiyor.


Tema İstanbul'da ödeme seçenekleri kapsamında  yüzde 25 peşin kalan daire bedeli ise banka kredisiyle taksitlendirme seçeneği sunuyor. Projede yüzme havuzu, güvenlik, tema park,  sauna, fitness center, spor alanları, otopark gibi ortak kullanım alanları yer alıyor. 


Tema İstanbul yer olarak  Muhtemel Kanal istanbul projesi'ne 2 dakika, Atatürk havalimanı'na 10 dakika, metro hattına yürüme mesafesi yakınlıkta yer alıyor.


Tema İstanbul Atakent iletişim

Telefon: 0212 970 00 00 

Web adresi : www.temaistanbul.com


Osman Tüzel/ Emlakkulisi




Geri Dön