25 / 04 / 2024

Tema Park görselleri!

Tema Park görselleri!

Firma: MESA, Kantur ve Aktaş

Proje: Temapark

Konut fiyatlarının 3 bin 400 liradan başlangıç gösterildiği Tema Park görsellerini, projenin detaylı bilgilerini ve iletişim bilgileri haberimizin içerisinde yer alıyor. Tema Park projesi 2016 yılında alıcılarına teslim ediliyor...




Mesa, Avrupa Konutları, Öztaş ve Kantur-Aktaş Ortak Girişim Grubu tarafından hayata geçirilen Tema Park projesi, İstanbul'un hızla gelişmekte olan bölgesi Halkalı'da inşa ediliyor. 


Halkalı Atakent'te yükselen Tema Park projesinde temalı eğlence parkı, konutları, oteli, alışveriş merkezleri ve ticari alanları ile yeni bir yaşam merkezi hayata geçiriliyor. Karma kullanım konseptiyle değer taşıyan Tema 

İstanbul'da açık ve kapalı yüzme havuzları, fitness salonu, spa, tenis kortu ve bisiklet parkurları yer alıyor.


Küçükçekmece Gölü ve Marmara Denizi'ne de komşu durumda bulunan İstanbul Tema Park 333 bin metrekare alan üzerinde yaşam buluyor. Tema Park İstanbul ne zaman teslim edilecek sorusuna 24 ay içerisinde yanıtı veriliyor.


Lansmanının yapıldığı ilk hafta içerisinde 1.057 adet dairenin sahiplerini bulduğu Tema Park Halkalı projesinde toplam 3 bin 610 adet daire yer alıyor.


Tema Park İstanbul projesi 1,5 milyon metrekare alan üzerinde 2 milyar dolarlık yatırım bedeliyle inşa ediliyor. Tema Park İstanbul Evleri'nde alçak katlı bloklar 3-12 kat arasında, yüksek katlı bloklar ise 18-30 kat arasında değişiyor.


Tema Park Halkalı fiyatları kapsamında konutların metrekare birim fiyatı 3 bin 400 liradan başlangıç gösteriliyor. Tema Park İstanbul'da satın alınan konutların alıcılarına teslim edilmesine kadar yüzde 35 ile 40 oranında değer artışı sağlayacağı öngörülüyor.


Atakent Tema İstanbul projesi içerisinde Tema World, Tema Plaza ve Tema Mall olmak üzere 3 alan barındırıyor.


Tema World!


İstanbul'un en eğlenceli parklarından biri olması beklenen Tema World Doğu-Batı kültürünü ve geçmiş zamanın İstanbul'unu günümüze taşımayı hedefliyor. Tema World 360 bin metrekare alana konumlandırılarak dünyanın en büyük eğlence parklarından biri olma özelliğini taşıyor.


Tema Plaza!


Alış veriş ve sosyal mekanlardan oluşacak Tema Plaza, çevresinde yer alan yeme içme alanlarıyla ziyaretçilerinin buluşma noktası olmayı hedefliyor.


Tema Mall!


Tema İstanbul projesine birkaç adım uzaklıkta olan Tema Mall, Türkiye'nin en prestijli alışveriş merkezi olmanın yanı sıra, içerisinde ünlü markaların mağazalarını da barındırmayı hedefliyor.


Tema İstanbul görselleri!


Tema Park görselleri!


Tema Park görselleri!


Tema İstanbul görselleri!


Tema Park görselleri!


Tema İstanbul görselleri!


Tema Park görselleri!


Tema Park Halkalı telefon numarası!

Telefon : 0212 970 00 00 

Web adresi : www.temaistanbul.com


Nagihan AKDAŞ/Emlakkulisi.com



projeye sor



Geri Dön