27 / 04 / 2024

Tema Park Halkalı fiyatlar!

Tema Park Halkalı fiyatlar!

Firma: Artaş, Öztaş, Mesa, Kantur

Proje: Temapark

İstanbul'un Avrupa Yakası'nda yer alan Tema Park Halkalı fiyatları hakkında haberimizi inceleyerek bilgi edinebilirsiniz...




Halkalı 'da hayata geçirilen Tema Park projesi Lokasyon itibariyle İstanbul'un Avrupa Yakası'nda yer alıyor.  Artaş, Öztaş, Mesa ve Kantur ortaklığı imzası taşıyan Tema Park Halkalı, bünyesinde konut, AVM, otel ve ofis gibi yaşam alanlarını barındırıyor. 


1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon dairelerin yer aldığı Tema Park Halkalı fiyatlar ile ilgili bilgiler haberimizin devamında yer alıyor. 


TOKİ'ye ait arsa üzerinde inşa edilen Tema Park Halkalı projesinde dairelerin alanları 65 metrekare ile 196 metrekare arasında değişiyor. Tema Park Halkalı fiyatlar 'ı şöyle: 


Tema Park Halkalı fiyatlar: 


Toplam 4 bin 26 adet dairenin yer alacağı Tema Park Halkalı fiyatlar 'ına göre projenin dairelerinde metrekare birim fiyatları 3 bin 200 TL'den başlıyor. 



 Terrace Tema ile Dumankaya Konsept Halkalı projelerine yakın lokasyonda bulunan Tema Park Halkalı fiyatlar bilgisine daha detaylı olarak ulaşmak için 0212 495 71 01 numaralı telefonan bilgi alabilirsiniz.


Tema Park Halkalı iletişim: 

Telefon:  (212) 970 00 00

Gülay ODABAŞI/Emlakkulisi.com



projeye sor



Geri Dön