25 / 04 / 2024

Temmuz ayında asgari ücrete ara zamda yeni gelişme! Resmen açıklandı

Temmuz ayında asgari ücrete ara zamda yeni gelişme! Resmen açıklandı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın ardından Türk-İş Başkanı Ergun Atalay da temmuz ayında asgari ücrete ara zamla ilgili sinyal verdi, çalışmaların resmen başladığını söyledi.



Hazırlanacak raporla asgari ücrete bir zam olup olmayacağı, olursa nasıl maliyetler doğuracağı, istihdamı nasıl etkileyeceği gibi başlıklara yer verilmesi bekleniyor.

Çalışmalarda olası artışın nasıl olabileceğine ilişkin seçenekler de ortaya konacak. Asgari ücrete ara zamda 6 aylık enflasyon oranında artırım, yıllık enflasyon farkının yansıtılması, iş verenin prim yükünün hafifletilmesi formulleri üzerinde çalışılıyor.

Temmuz ayında asgari ücrete ara zamda yeni gelişme! Resmen açıklandı

Editörün Notu: Bu haber 18 Haziran 2022, saat 19.19'da yazıldı. An itibariyle dolar kuru 17 lira 33 kuruş, euro 18 lira 15 kuruş, altının gramı ise bin 24 lira 13 kuruş değerindedir.

Ne dolar ne altın... "Bunu alan kazanır" diyen İslam Memiş bombayı patlattı!

Ekonomist Selçuk Geçer'den tarihi altın ve dolar uyarısı!

Sıcak gelişme! Benzin ve motorine indirim gelebilir


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön