25 / 04 / 2024

Tepe İnşaat Ajans Dijital Kalem ile çalışacak!

Tepe İnşaat Ajans Dijital Kalem ile çalışacak!

Türkiye ekonomisine yön veren en önemli sektörlerden birisi olan inşaat sektöründe 44 yıldır faaliyetlerini sürdüren, inşa ettiği tesisler ve altyapı projeleriyle hayatın her alanında yer alan Tepe İnşaat halkla ilişkiler ajansını seçti...



Türkiye ekonomisine yön veren en önemli sektörlerden birisi olan inşaat sektöründe 44 yıldır faaliyetlerini sürdüren, inşa ettiği tesisler ve altyapı projeleriyle hayatın her alanında yer alan Tepe İnşaat, halkla ilişkiler ajansını seçerek, Ajans Dijital Kalem ile çalışma kararı aldı. Güçlü mali yapısı, köklü deneyimi ve saygın kurumsal kimliğiyle, sektörünün öncü ve yenilikçi şirketlerinden biri olan Tepe İnşaat, İstanbul Maltepe’de oluşturulan Narlife projesi başta olmak üzere, tüm iletişim ve halkla ilişkiler faaliyetleri için Ajans Dijital Kalem’den destek alacak. 


Müşterilerinin beklenti ve ihtiyaçlarına en uygun çözümü sunan, hedefe yönelik somut iletişimin hayat bulduğu tüm alanlarda etkin çözümler geliştiren Ajans Dijital Kalem, genç ve dinamik ekibiyle, iletişim danışmanlığı, basın iletişimi, sosyal medya iletişimi ve dijital PR alanlarında hizmet sunuyor. 


Geri Dön