19 / 04 / 2024

Tepe İnşaat pr ajansı

Tepe İnşaat pr ajansı

İnşaat ve gayrimenkul sektörünün önde gelen şirketlerinden Tepe İnşaat iletişim yönetimi için Bersay İletişim Grubu ile anlaştı.

Tepe İnşaat Ajans Dijital Kalem ile çalışacak!

Türkiye ekonomisine yön veren en önemli sektörlerden birisi olan inşaat sektöründe 44 yıldır faaliyetlerini sürdüren, inşa ettiği tesisler ve altyapı projeleriyle hayatın her alanında yer alan Tepe İnşaat halkla ilişkiler ajansını seçti...

Kuzey Tepe İnşaat Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Kuzey Tepe İnşaat Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Kuzey Tepe İnşaat Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Ümraniye'de yapıldı.

Karlıtepe İnşaat Metal Elektrik Otomotiv Orman Ürünleri Tekstil Gıda Medikal Ve Rek.Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Karlıtepe İnşaat Metal Elektrik Otomotiv Orman Ürünleri Tekstil Gıda Medikal Ve Rek.Tic.Ltd.Şti. Maltepe'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Metehan Taşbek tarafından kuruldu.

Tepe Aura'da 15 yıl vade ve yüzde 0,64 faiz fırsatı!

Tepe İnşaat güvencesiyle hayata geçirilen Tepe Aura projesinde 12 ay ödemesiz, 15 yıl vade ve aylık yüzde 0,64 faizli finansman fırsatıyla ev sahibi olunabiliyor.

Hayal Olcay, Tepe Emlak Yatırım’ın Yönetim Kurulu Başkanı oldu!

Tepe İnşaat Yatırım Projeleri Koordinatörü olarak önemli projelere imza atan ve 2014’ten itibaren Tepe Emlak Yatırım Genel Müdürü olan Hayal Olcay, 1 Aralık 2019 tarihinde şirketin Yönetim Kurulu Başkanı olarak atandı.

Hayal Olcay Tepe Emlak Yönetim Kurulu başkanı oldu! 

Tepe İnşaat Yatırım Projeleri Koordinatörü olarak birçok projeye imza atan, Tepe Emlak Yatırım Genel Müdürü olan Hayal Olcay,Yönetim Kurulu Başkanı oldu...

Tepe Aura projesi Ocak ayında teslim edilecek!

Tepe İnşaat imzası ile hayata geçirilen Tepe Aura projesi Ocak ayında teslim edilecek. Projede yüzde 20 indirim ve yüzde 0,79 faiz oranı ile kredi imkânı sunuluyor...

Tepe Aura'da unutulmaz etkinlikler başladı!

İnşaat ve gayrimenkul sektörünün önde gelen şirketleri arasında bulunan Tepe İnşaat tarafından, yeşilin ve doğanın kalbinde yer alan Tepe Aura projesi, hayata geçirdiği panayır ile unutulmaz bir etkinlik başlattı.

Öztaş Yalitim Emlak Inşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öztaş Yalıtım Emlak İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile Vedat  Taş tarafından kuruldu.

Sama Tepe İnşaat Turizm Gıda İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sama Tepe İnşaat Turizm Gıda İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 150 bin TL sermaye bedeli ile Mohammad  Youssef Matouk, Mohammad Zınah, Mohammad Ezat Aldalı ve Khaled Alkılanı ortaklığında kuruldu.

Tepe İnşaat, Capital 500'de 89'ncu sıraya yükseldi!

Tepe İnşaat, Capital500 – Türkiye’nin En Büyük 500 Özel Şirketi Araştırması'nın sonuçlarına göre genel sıralamada 89’uncu sırada yer aldı

Tepe İnşaat Taahhüt Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi Fatih Şubesi açıldı!

Tepe İnşaat Taahhüt Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi Fatih Şubesi bugün 490 bin TL sermaye bedeli ile açıldı. 

Şua İnşaat’ın PR ajansı İnomist İletişim oldu!

1992 yılından bu yana sektörde projeler üreten Şua İnşaat, PR çalışmalarını yönetmesi için İnomist İletişim’i tercih etti.

Tepe İnşaat'tan kentsel dönüşüme bina tamamlama sigortası formülü!

Tepe Aura projesiyle gayrimenkul sektörünün ilk “Bina Tamamlama Sigortası”na imza atan Tepe İnşaat bu uygulamayı kentsel dönüşüm projelerine taşımak için hazırlanıyor. 

Tepe İnşaat pr ajansı Haberi

Tepe İnşaat pr ajansı

Tepe İnşaat Sanayi A.Ş. Bilkent Holding’in güçlü yapılarından biri olarak, yılların deneyimi ile pekişmiş şirket kültürü, sağlam temeller üzerine kurulmuş mali yapısı ve saygın kurumsal kimliği ile Türkiye’de ve dünyada yapı sektörünün yenilikçi ve gelişime odaklı lider kuruluşlarındandır.


Beykoz Konakları, Narcity, Narlife, Park Mozaik ve Tepe Prime gibi gayrmenkul sektöründe öncü olmuş projeleri hayata geçiren Tepe İnşaat’ın Kanyon, İş Bankası Genel Müdürlük Binası, Ankara Esenboğa Havalimanı İç ve Dış Hatlar Terminal Binası ve İstanbul Atatürk Havalimanı Yeni Dış Hatlar Terminali ve Katlı Otoparkı gibi birçok önemli simge yapı ve projede imzası...