29 / 03 / 2024

Tepe İnşaat, Capital 500'de 89'ncu sıraya yükseldi!

Tepe İnşaat, Capital 500'de 89'ncu sıraya yükseldi!

Tepe İnşaat, Capital500 – Türkiye’nin En Büyük 500 Özel Şirketi Araştırması'nın sonuçlarına göre genel sıralamada 89’uncu sırada yer aldı



Capital Dergisi'nin 20 yılı aşkın bir süredir düzenlediği Capital500 - Türkiye’nin En Büyük 500 Şirketi Araştırması’ yayınlandı. Tepe İnşaat, yüzde 124 oranında arttırdığı cirosu ile de Türkiye’de cirosunu en çok arttıran 8’inci şirketi olma başarısını gösterdi. 

Şirket araştırmanın bir önceki yılında 170’inci sırada yer alıyordu, şimdi ide 2 milyar 924 milyon 525 bin 278 TL’lik cirosu ile listede bu yıl 81 sıra birden yükselerek 89’uncu basamakta yer aldı.

Tepe İnşaat Genel Müdürü Atila Kemal Oğuz konuyla ilgili açıklama yaptı. Kemal Oğuz, "Kurulduğumuz 1969 yılından bugüne kadar 13 milyon metrekareyi aşan üretimimiz ile Türkiye’nin en büyük inşaat şirketlerinden biri olmaya devam ediyoruz. Sürdürülebilir büyüme hedefimiz çerçevesinde, güçlü finansal yapımız, sahip olduğumuz profesyonel insan kaynağı ve yeni yatırımlarımızla birlikte inşaat sektöründeki konumumuzu güçlendiriyor ve kurumsal hedeflerimizi ileriye taşıyoruz. Bu hedeflerimize ulaşırken, Capital 500 gibi prestijli araştırmalarda başarılarımızın karşılık bulması bizleri memnun ediyor. Capital Dergisi’nin geçtiğimiz yılki araştırmasında “İhracatını En Çok Arttıran Şirket” olma başarısını göstermiştik. Bu sene de ciromuzdaki yüzde 124’lük artış ile ilk yüz şirket arasında 89’uncu sırada kendimize yer bulduk. Önümüzdeki dönemde mevcut yatırım ve taahhüt işlerine bir yandan devam ederken büyük ölçekli yatırım projelerimizin ağırlık kazanacağı bir döneme girerek sürdürülebilir büyümememizi devam ettireceğiz." ifadelerini kullandı. 

Tepe İnşaat bugüne kadar Türkiye’de İş Bankası Genel Müdürlük Binası, Kanyon AVM, AND Kozyatağı, AND Pastel, Taurus AVM, İstanbul Atatürk Havalimanı Dış Hatlar Terminali Binası, Beykoz Konakları, Narcity, Narlife, Park Mozaik, Tepe Nautilus AVM ve Tepe Prime gibi projeler yaptı. 

 

Capital 500 listesindeki inşaat şirketleri!
 


Geri Dön