20 / 04 / 2024

Terrace Mix Esenyurt daire fiyatları!

Terrace Mix Esenyurt daire fiyatları!

Firma: İnanlar İnşaat

Proje: Terrace Mix

Terrace Mix Esenyurt daire fiyatları metrekare büyüklüklerine bağlı olarak değişiyor. E-5'e 500 metre yakınlıkta olan projede metro ve metrobüse yürüme mesafesinde hayata geçiriliyor.



İnanlar İnşaat imzası ile yükselen  Terrace Mix  Konutları 20 bin metrekare arsa alanı üzerine yayılıyor. Toplam 945 tane daireden oluşan projede teslimler hemen gerçekleşiyor.


Terrace Mix Esenyurt daire fiyatları kat ve planlarına göre farklılık gösteriyor. Satışları devam eden projede stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daireler bulunuyor. 


İnanlar Terrace Mix Evleri Atatürk Havalimanı'na 10 kilometre ve  Marmaray  Projesi'ne 17 kilometre,Avcılar Deniz Otobüsü İskelesi'ne 6 kilometre, E-5'e 500 metre, Tem Bahçeşehir Gişeleri'ne 3 kilometre uzaklıkta inşa ediliyor. 


Dairelerin alanları minimum 34 metrekare, maksimum ise 230 metrekare olarak dizayn edilen Terrace Mix'te iki yıl kira garantisi veriliyor. Proje İstanbul Avrupa Yakası Esenyurt'ta inşa ediliyor. 


Terrace Mix Esenyurt daire fiyatları 139 bin TL'den başlıyor. Projede sauna, otopark, kardiyo ve fitness, yürüyüş yolu, buhar banyosu, kapalı çocuk havuzu, Türk hamamı, çocuk oyun alanı, güneşlenme terası gibi ortak kullanım alanlarına yer veriliyor. 


Terrace Mix Esenyurt satış ofisi 

Telefon: 444 20 02

Web Adresi: www.terracemix.com

Özge ÇAKIR/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön