25 / 04 / 2024

Tetra Medya İnşaat İş Makinaları Turizm Ve Kimya Ticaret Sanayi Limited Şirketi kuruldu!


Tetra Medya İnşaat İş Makinaları Turizm Ve Kimya Ticaret Sanayi Limited Şirketi Murat Ataş tarafından 10 bin TL sermaye ile bugün kuruldu. 





Tetra Medya İnşaat İş Makinaları Turizm Ve Kimya Ticaret Sanayi Limited Şirketi 10 bin TL sermaye ile bugün Murat Ataş tarafından kuruldu. 


Tetra Medya İnşaat İş Makinaları Turizm Ve Kimya Ticaret Sanayi Limited Şirketi iş konusu; MEDYA a. Fotoğraf makineleri, kameraların ve her türlü fotoğraf malzemelerinin alımı satımı. b. Her cins ve ebatta renkli ve siyah beyaz fotoğraf basım işi; her cins ve ayarda artistik, teknik, sanayi, moda ve reklam fotoğraf ve diapozitif çekim işlerini ifa etmek; nişan, düğün, yaş günü ve diğer toplantılarda profesyonel video, film ve fotoğraf çekimleri yapmak. c. Stüdyo, laboratuar açmak ve çalıştırmak. Her nevi dijital fotoğrafçılık, bilgisayarlı fotoğraf çekimi, baskı, banyo tabişleri. Bu laboratuarlarda kullanılan film ve banyo malzemelerinin alımı, satımı, ithalatı ve ihracatını yapmak ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler.


Geri Dön