19 / 04 / 2024

TFF Riva Tesisleri ihaleye çıkıyor!

TFF Riva Tesisleri ihaleye çıkıyor!

Türkiye Futbol Federasyonunun (TFF) Riva'daki Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri'nin karşısında hayata geçireceği yeni tesis için ihal tarihi belli oldu. 



Türkiye Futbol Federasyonunun (TFF) Riva'daki Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri'nin karşısında inşa edilecek TFF Spor Kompleksi için çalışmalar başladı ve ihale tarihi açıklandı.

Yaklaşık olarak 28 bin metrekarelik alana sahip konaklama bloğu, yönetim bşbasui idari bina, konferans salonu, mescid, trafo binası ve atık su binası ihaleye çıkıyor.

Engelli sporculara uygun olarak tasarlanan tesiste, 82 oda, 703 metrekarelik iç bahçe, 200 araçlık açık ve kapalı otoparkın da bulunacağı belirtiliyor.  Bu tesisle 45 ile 130 metrekare arasında değişen 10 adet toplantı salonu, 700 kişilik konferans salonu, restoran, VIP restoran, çok amaçlı 780 metrekarelik fuaye alanı ile yeni konferans salonu ve eğitim alanlarının da Türk futboluna kazandırılacak. TFF Riva Tesisleri ihalesi 11 Mayıs 2018 tarihinde yapılacak.

İhaleye katılabilme şartı, mesleki ve teknik yeterliğe ilişkin belge ve bu belgenin taşıması gereken kriterler:

1. "11.06.2011 tarih ve 27961 Sayılı Resmi Gazetede yayınlanan Yapım işlerinde Benzer İş Grupları Tebliğinin" Bil Grucu Yapılarından son 5 yıl içerisinde bir kerede 40.000 m2 ve tek defada en az 100.000.000,-TL (Y/YüzmilyonTürkLirası) tutarında Bil Grubu yapıyı Yüklenici olarak tamamlamış olması ve bunu iş bitirme belgesi ile kanıtlaması gerekmektedir.

2. İhale dokümanı Haşan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri Çayağzı- Riva Köyü Beykoz/ İSTANBUL adresinde 13.04.2018 tarihi saat 14.00'e kadar görülebilir ve aynı gün ve saate kadar KDV dahil 10.000 TL (Y/Onbin Türk Lirası) karşılığı aynı adresten temin edilebilir. Bu bedel TFF'nin T. C. Garanti Bankası TR68 0006 2000 1860 0006 2980 38 IBAN numaralı hesabına, "Riva İhale Dosya Bedeli" açıklamasıyla ve Satın alma Dokümanını teslim almadan önce yatırılacaktır. İhaleye teklif verecek olanların ihale dokümanını satın almaları zorunludur.

3. Teklifler, son teklif teslim tarih ve saatine kadar Haşan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri Çayağzı- Riva Köyü Beykoz İstanbul adresine teslim edilecektir. Geç verilen teklifler ve postada olacak gecikmeler dikkate alınmayacaktır.

4. İstekliler tekliflerini, Götürü Bedel (Anahtar Teslimi) üzerinden vereceklerdir. İhale sonucu, ihaleyi kazanan istekliyle Götürü Bedel (Anahtar Teslimi) üzerinden sözleşme imzalanacaktır.

5. Teklif Sahipleri ihaleye katılabilmek için Teklif Bedeli'nin %5 (Y/yüzde beş)'i tutarında geçici teminat vereceklerdir. Geçici teminat mektubu olarak, Türkiye'de yerleşik milli bir banka tarafından düzenlenmiş ve 09.08.2018 tarihine kadar geçerli TL bazında mektuplar kabul edilecektir.

6. Verilen tekliflerin geçerlik süresi, 09.08.2018 olacaktır.

7. Kesin teminat, satın alma bedelinin %10'u (Y/yüzde on) olarak hesap edilecek ve sözleşmeye yazılacaktır. Teminat olarak Türkiye'de yerleşik milli bir banka tarafından düzenlenmiş, TL bazında kesin ve süresiz teminat mektubu kabul edilecektir.

8. İşbu ihaleye katılabilme şartları ve istenilen belgeleri içeren "Teklif Alma Şartnamesi" Türkiye Futbol Federasyonu'nun resmi internet adresi www.tff.org da yer alan "Satın Alma İlanları" bölümünde görülebilir.

9. TFF, 2886 Sayılı Devlet ihale Kanunu ve 4734 Sayılı Kamu İhale Kanunu'na tabi olmayıp, 5894 Sayılı Yasa ile özel hukuka tabi, özerk bir tüzel kişiliktir. Bu bağlamda, işbu ihale süreci tümüyle özel hukuk hükümlerine tabi olup, TFF, kendisine uygun gelen teklifi seçmekte ve ihale sürecini yapmakta veya yapmamakta tamamen serbesttir. TFF, teklifleri kendi belirleyeceği kıstaslar kapsamında değerlendirme ve serbestçe seçim yapma hakkına haizdir, ihale sürecinin iptal edilmesi ve/veya işin başka birine verilmesi halinde, teklif veren firmalar, teklif için yaptıkları masraflar da dahil olmak üzere herhangi bir hak iddiasında bulunamazlar.


 
Öznur YASLI / Emlakkulisi.com
 


Geri Dön