19 / 04 / 2024

TGM Trend Gayrimenkul ile İş Bankası'ndan işbirliği!

TGM Trend Gayrimenkul ile İş Bankası'ndan işbirliği!

TGM Trend Gayrimenkul & Yatırım ile İş Bankası arasında yeni bir işbirliği sağlandı.TGM Trend Gayrimenkul işbirliği ile satın almak istedikleri konut için kredi işlemlerini aynı gün içinde sonuçlandıracak.



Gayrimenkul Çözüm Merkezi konseptiyle emlağa ilişkin tüm ihtiyaçlara yanıt verebilen tek franchise zinciri olan TGM Trend Gayrimenkul & Yatırım ile İş Bankası arasında yeni bir işbirliği sağlandı. Türkiye genelinde 11 ilde 15 Temsilciliği ile hizmet veren TGM Trend Gayrimenkul & Yatırım, İş Bankası ile gerçekleştirdiği işbirliği çerçevesinde satın almak istedikleri konut için kredi işlemlerini aynı gün içinde sonuçlandıracak.

Son 4 ayda satılan 444.452 konutun 158.857’si kredili satış

İş Bankası’nın TGM Trend Gayrimenkul & Yatırım ofislerine atadığı özel yetkililerle anında gerçekleştirilen sonuçlandırma işlemlerinin büyük kolaylık sağlayacağını belirten TGM Trend Gayrimenkul Genel Müdürü Hakan Erilkun şunları söyledi: “Ülkemizde emlak satışlarının yüzde 40’a yakını kredili olarak gerçekleştiriliyor. Son 4 ayda ülkemizde 444.452 konut satıldı ve bunun 158.857 tanesi kredili satış olarak gerçekleştirildi. Dönemin özelliği ne olursa olsun emlak sektörüne can suyunu konut kredilerinin verdiği bir gerçektir. İşte biz özel bir hizmet tarzıyla anında sonuçlandırılan kredi işlemlerinin sektöre büyük hız katacağını öngörüyor, verimli olmasını diliyoruz.”




Geri Dön