19 / 04 / 2024

TGM Trend Gayrimenkul, Diyarbakır'da açılıyor!

TGM Trend Gayrimenkul, Diyarbakır'da açılıyor!

İnşaat, otomotiv ve sigorta sektörü ile interaktif medya alanlarında yaklaşık 40 yıldır faaliyet gösteren Konya merkezli Aydın Holding tarafından kurulan ve ‘Gayrimenkul Çözüm Merkezi’ konseptiyle hizmet veren ilk ve tek franchise zinciri TGM Trend Gayrimenkul Diyarbakır’da açılıyor.



Gayrimenkulle ilgili alım-satım ve kiralama aracılık hizmetleriyle sınırlı kalmayan, sigortadan altyapı aboneliklerine ve hatta fatura ödemeye varıncaya değin tüm ihtiyacı karşılayabilen TGM Trend Gayrimenkul Diyarbakır Bayisi ile Güneydoğu Anadolu bölgesindeki ilk ofisini açmaya hazırlanıyor. TGM Trend Gayrimenkul Genel Müdürü Hakan Erilkun, Diyarbakır Bayisinin 15 gün içinde faaliyete başlayacağını müjdeledi.

 

Hakan Erilkun, Diyarbakır’ın ülkemizin en önemli ve en büyük potansiyele sahip şehirlerinden biri olduğunu belirterek “bu ilde TGM TREND Gayrimenkul Bayisi olmak için çok yoğun talep aldıklarını ve ile özel bir ziyaret gerçekleştirdikten sonra seçim yaptıklarını ve ofis kurulum çalışmalarına başladık” dedi. TGM TREND Gayrimenkul Diyarbakır Bayisi olan Doğan Öner de Diyarbakır’da bu büyük kurumun bir parçası olarak faaliyete başlayacak olmaktan büyük bir heyecan ve mutluluk duyduğunu ifade etti.


Geri Dön