26 / 04 / 2024

The İstanbul Veliefendi projesi şehir parkıyla büyük değer kazanıyor!

The İstanbul Veliefendi projesi şehir parkıyla büyük değer kazanıyor!

İstanbul'un en merkezi yerleşim noktalarından Veliefendi'de oluşturacak Türkiye'nin en büyüğü olacak 500 dönümlük şehir parkı bölgenin değerini katlarken, projenin yanı başında inşa edilen The İstanbul Veliefendi projesi de büyük değer kazanıyor...




İstanbul'un en merkezi yerleşim noktalarından Veliefendi'de oluşturacak Türkiye'nin en büyüğü olacak 500 dönümlük şehir parkı bölgenin değerini katlarken, projenin yanı başında inşa edilen The İstanbul Veliefendi projesi de büyük değer kazanıyor.


YDA Group ve Kuruluş İnşaat ortaklığıyla Veliefendi'nin merkezinde inşa edilen The İstanbul Veliefendi ve The İstanbul Residence projeleri, bölgede oluşturulacak şehir parkı ile yatırımcısına yüksek oranda prim kazandıracak. 


ULAŞIM ÇOK KOLAY 


The İstanbul Veliefendi ve The İstanbul Residence projelerinin yatırımcılarından YDA Group Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Arslan; "Veliefendi bölgesi İstanbul'un en eski ve merkezi yerleşim alanlarından biri. Burası şehrin her noktasından kolaylıkla ulaşımın sağlandığı bir bölge. İstanbul'un şehir parkının da burada yapılacak olması çok doğru bir karar. Veliefendi'de inşa edilecek parkın yeşil alanı 500 bin metrekareyi buluyor. Sayın Kadir Topbaş'ın da açıklamasında hipodromun da bu alana dahil edilmesi durumunda bölgede 1 milyon metrekareye yakın bir park oluşturulmuş olacak. Bu da New York'un Central Park'mı geride bırakacak nitelikte bir park demektir" dedi. 


Bölgenin gayrimenkul anlamında büyük değer artışı yaşayacağını belirten Arslan; "Veliefendi, halihazırda gayrimenkul yatırımı açısından prim potansiyeli yüksek bir bölgeydi. Bugün, bu parkın lanse edilmesiyle birlikte şimdiden bölgedeki konut fiyatlarında hareketlenmeler oldu. İnşa edilecek parkın bitişiğinde teslimine yaklaştığımız The İstanbul Veliefendi ve The İstanbul Residence projelerimizin satışlarında da son günlerde yoğunluk yaşıyoruz. The İstanbul Veliefendi projemizde şu an metrekare fiyatlarımız 6 bin TL'den başlıyor ancak bu rakamı önümüzdeki yıl görmemiz imkânsız olacaktır. Teslim itibarıyla hızlı bir değer artışı olacağını söyleyebilirim" dedi. 


SON FIRSAT GÜNLERİ 


Teslimlerin eylül ayında başlayacağı The İstanbul Veliefendi'de dairelerin % 90'ı sahiplerini buldu. Projenin son daireleri metrekaresi 6 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuldu. Şimdiden bölgedeki konut fiyatlarında artış yaşanırken, The İstanbul Veliefendi'nin teslimine 1 ay kala avantajlı fiyatları dikkat çekiyor. Bölgedeki tüm gelişimin merkezinde konumlanan proje, yatırımcıların büyük ilgisini görüyor. 


Projenin rezidans dairelerinden oluşan etabı The İstanbul Residence'ta ise metrekare başlangıç fiyatı 5.700 TL seviyesinde. The İstanbul Residence'ta teslimler ise 2014 Aralık'ta yapılacak. 120 aya kadar yüzde 0.76 faiz oranıyla konut kredisi kullanılan projede alternatif ödeme planları da sunuluyor. 


Habertürk Gazetesi


Geri Dön