28 / 03 / 2024

Lensistanbul projesi metro ile değer kazanıyor!

Lensistanbul projesi metro ile değer kazanıyor!

Kurtköy'de inşa edilen Lensistanbul, kapısına gelecek metro durağı ile büyük değer kazanıyor. Sabiha Gökçen Havalimanı’nın karşında, Teknopark’ın bitişiğinde yer alan proje, Sabiha Gökçen – Kurtköy Metro hattının hemen önünden geçecek olmasıyla da yüksek yatırım potansiyeline ulaşıyor.



Aydınoğlu Grup, Mah Havacılık, Egal İnşaat ve Renium Yapı ortaklığında kurulan Lens Yapı, Kurtköy’de hayata geçirdiği Lensistanbul projesiyle konut alıcılarına kazançlı bir yatırım ve yüksek standartlarda yaşam sunuyor.


Kurtköy Yenişehir'de metro istasyonunun yeri resmen belli oldu!


800 milyon TL’lik yatırımla inşa edilen proje cazip fiyatları ve estetik mimarisiyle dikkat çekerken, hemen önünden geçecek olan Sabiha Gökçen – Kurtköy Metro hattıyla da şimdiden değerini katlıyor.


Kurtköy ve çevresindeki gayrimenkul fiyatlarını yukarı çeken Metro hattı 2020’nin sonunda hizmete açılacak.


1.162 KONUTLUK YENİ NESİL MAHALLE KONSEPTİ

Bünyesinde bulunan ticari üniteleri ve AVM’siyle Kurtköy’ün sembol projesi olarak konumlanan Lensistanbul, 33 bin metrekare arsa üzerinde 1.162 konut ve 85 ticari üniteden oluşan yeni bir mahalle konseptiyle geliştirildi.


Lüks ve konforlu detaylara sahip konut seçeneklerinin sunulduğu Lensistanbul’da daire fiyatları 270.000 TL’den başlıyor. 60 ay’a varan vade farksız ödeme seçenekleriyle, kişiye özel ödeme planlarıyla satışa sunuluyor. 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 konut tiplerinin yer aldığı projede ayrıca 2+1, 3+1 ve 4+1’den oluşan dubleks daire seçenekleri de yer alıyor.


85 ticari üniteden oluşan Lens Çarşı’da yer alan semt dükkanları bölge halkının tüm ihtiyaçlarına cevap vermek üzere planlanırken, mahalle kültürü konsepti de yatırımcılara sunuluyor. 


Çeşitli alanlarda hizmet sunacak dükkanlar 45 metrekare ile 150 metrekare arasında değişiklik gösteriyor.


ZENGİN SOSYAL YAŞAM ALANLARI SUNUYOR

Peyzajı ve donatılarıyla da bölgede özel bir yer edinen Lensistanbul’da yürüyüş parkuru, kreş, hobi bahçesi, sauna, SPA ve fitness salonu gibi spor ve sosyal yaşam alanları yer alıyor.


Proje bitiminde yaklaşık 3.000 kişinin yaşayacağı Lensistanbul’un mimarisinde Dome Mimarlık’ın imzası bulunuyor.


ULAŞIM AĞLARININ MERKEZİNDE BİR PROJE

Gayrimenkul yatırımcılarının gözde noktaları arasında yer alan Lensistanbul, lokasyonuyla bölgenin en çok talep gören projesi olarak ön plana çıkıyor.


İnşa çalışmalarının devam ettiği projede teslimler Eylül 2018’de yapılacak.


Web: http://www.lensistanbul.com/


Geri Dön