25 / 04 / 2024

The Mandarins Acıbadem teslim tarihi!

The Mandarins Acıbadem teslim tarihi!

Firma: Selka-NSK

Proje: The Mandarins Acıbadem

The Mandarins Acıbadem teslim tarihi 24 ay sonra olarak belirtiliyor. 23 katlı 2 blok halinde yükselen The Mandarins Acıbadem projesi 525 bağımsız birimden meydana geliyor...




The Mandarins Acıbadem projesi, İstanbul Kadıköy Fikirtepe'de  Selka-NSK  tarafından hayata geçiriliyor.  The Mandarins Acıbadem  projesinde 525 adet daire yer alıyor. The Mandarins Acıbadem projesi tamamlandığında yaklaşık 3 bin konut olacak.


The Mandarins Acıbadem projesinde 32 adet cadde mağazası bulunuyor. İki hafta sonra satışların başlayacağı The Mandarins Acıbadem projesi 23 katlı iki blok halinde yükseliyor. The Mandarins Acıbadem projesinde 1+1'den, 5+1'e kadar konut tipleri yer alıyor.



The Mandarins Acıbadem teslim tarihi!


The Mandarins Acıbadem teslim tarihi 24 ay sonra olarak belirtiliyor. The Mandarins Acıbadem projesinin satış ofisi ve örnek dairesi hazır. The Mandarins Acıbadem projesi 15 bin metrekare alan üzerinde yükseliyor.


15 gün önce ruhsatı alınan The Mandarins Acıbadem projesinde açık-kapalı yüzme havuzları, spor alanları, fitness, sauna, çocuk oyun alanları, kapalı otopark gibi sosyal olanaklar yer alıyor.



Tel: 0216 360 06 26 

Web: http://www.selkansk.com/

Gülcihan YELKENCİ/Emlakkulisi.com



projeye sor



Geri Dön