26 / 04 / 2024

The Marmara Antalya Oteli tasarım otelleri arasında

The Marmara Antalya Oteli tasarım otelleri arasında

The Marmara Antalya Oteli Avustralya'lı haber sitesi www.news.com.au'nun hazırladığı 'Tasarımı ile Büyüleyen Oteller' listesine girdi



The Marmara Antalya Oteli Avustralya'lı haber sitesi www.news.com.au'nun hazırladığı 'Tasarımı ile Büyüleyen Oteller' listesine girdi. Kendi ekseni etrafında 360 derece dönme özelliğine sahip 24 adet özel tasarımlı odanın yer aldığı Revolving Loft gibi özellikleri ile listeye giren The Marmara Antalya gemilerin, suyun kaldırma kuvveti ile yüzdürülmesi mantığından yola çıkarak inşa edildi. Sistem dünyada restoran ya da otellerin restoranları gibi bazı bölümlerde kullanılırken ilk kez The Marmara Antalya otelinde otel odalarına da uygulanmıştı. Otelde misafirler, iki saat ile 22 saatte arasında değişen ritimde tüm Antalya'yı ve Toros Dağları'nın manzarasını seyredebiliyor.

Kışın açık kalan otel sayısı artıyor
EKİN Grubu Araştırma Birimi tarafından Türkiye Otelciler Federasyonu (TÜROFED)'e bağlı bölge derneklerinde 416 tesis üzerinden yaptığı bir araştırma kış aylarında açık kalan tesislerin sayısının geçen yıla göre arttığını ortaya koydu. Araştırma 2008-2009 kış döneminde 122 olan açık tesis sayısı 2009-2010'da 141'e yükseldiğini gösterdi. Ekin Grubu Araştırma Birimi Yöneticisi Fehmi Köfteoğlu, "Hizmete giren yeni tesislerin çoğu kışın da açık. Kıyı bölgelerinde kış mevsiminde de açık tesis sayısında ciddi bir artış var" diye konuştu.
Sabah


Geri Dön