23 / 04 / 2024

The Tower Londra'nın tanıtımı bugün yapıldı! 940 bin Pound!

The Tower Londra'nın tanıtımı bugün yapıldı! 940 bin Pound!

Firma: Turkey Sothebys International Realty

Proje: The Tower

St. George PLC tarafından hayata geçirilen, Londra'nın en yüksek ve prestijli projesi The Tower, Turkey Sotheby's International Realty aracılığıyla Türk yatırımcılarla buluştu



The Tower'ın tanıtımı için düzenlenen toplantıya St. George PLC Genel Müdürü Mark Griffiths, Londra Sotheby's International Realty Pazarlama Direktörü Russel Taylor, Turkey Sotheby’s International Realty Yönetim Kurulu Başkanı Çiğdem Hitay ve Genel Müdür Arman Özver katıldı. 


Gayrimenkul sektörüne ilişkin yerel ve uluslararası değerlendirmelerin de yapıldığı toplantıda konuşan St. George PLC Genel Müdürü Mark Griffiths “Londra'nın her anlamda en prestijli projesi olan The Tower'ı Turkey Sotheby's International Realty aracığılıyla Türk yatırımcılarıyla buluşturmaktan ötürü çok mutluyuz.  St. George olarak Türkiye'deki gayrimenkul sektörünü ve yatırımcı potansiyelini yakından takip ediyoruz. Türk insanı için gayrimenkul yatırımlarının ne denli önemli olduğunun farkındayız. Son yıllarda Türk yatırımcıların yalnız yurtiçinde kalmayıp yurtdışına da yatırımlar yaptığını gözlemliyoruz. Konutta konfor, kalite ve rahatlığa önem veren Türk yatırımcısının bu anlamda aradığı her şeyi bulabileceği Londra’nın en seçkin bölgesinde bulunan THE TOWER'a yoğun ilgi göstereceğine inanıyoruz" şeklinde görüşlerini dile getirdi.


Avrupa’da devam etmekte olan ekonomik krize rağmen, Londra’nın merkezinde lüks konut pazarının büyüme hızını kesmediğine dikkat çeken Londra Sotheby's International Realty Pazarlama Direktörü Russel Taylor, THE TOWER'ın Türk yatırımcılar tarafından yoğun ilgi göreceğine inandıklarını belirtti. Türk yatırımcıların yurtdışındaki fırsatları iyi gözlemleyip, değerlendirdiğinin altını çizen Taylor, Türkiye'nin sağlam finansal sistemi, canlı iç talep ve hızlı büyüme avantajı ile diğer gelişen ülkeler nezdinde farklı bir konuma sahip olduğunu dile getirdi. Russel Taylor konuşmasında son olarak, Londra’nın en seçkin bölgesinde bulunan The Tower’ın, Turkey Sotheby’s International Realty  tarafından en iyi şekilde temsil edileceğine inandıklarını belirtti.

Londra’nın artan genç nüfusunun emlak piyasasına olumlu etkisi olduğunu belirten Turkey Sotheby’s International Realty Yönetim Kurulu Başkanı Çiğdem Hitay, lüks yaşamın artış gösterdiği başkentte yer alan “The Tower”'ın, Türkiye'de büyük beğeni toplayacağına inandıklarını dile getirdi. Dünya’nın en iyi 4. ekonomisine sahip İngiltere’nin başkenti Londra’da yatırım için bulunmaz bir fırsat sunduklarını belirten Hitay, St. George PLC ile yaptıkları iş birliğinden memnun olduklarını söyledi.


Turkey Sotheby’s International Realty Genel Müdürü Arman Özver ise “Türkiye’deki tanıtımını ve satışını üstlendiğimiz  The Tower  projesi, Londra’nın South Bank bölgesinde yer alıyor. 50 katlı kule özellikle Thames Nehri manzarası ile dikkat çekiyor. Satışlarına başlanan dairelerin özellikle Türk yatırımcılar tarafından büyük ilgi göreceğini düşünmekteyiz" şeklinde konuştu. Toplantıda Turkey Sotheby’s International Realty'ın hedeflerine de değinen Arman Özver, bugün yaklaşık 650 milyon dolara ulaşan portföylerini daha da yukarılara taşımayı, 5 yıl içinde ofis sayılarını artırmayı planladıklarını dile getirdi. Geçtiğimiz günlerde Meclis'ten geçen Mütekabiliyet Yasası ile birlikte özellikle Rus, Azeri ve Orta Doğu’lu yatırımcılardan gördükleri talebin de hızla artmaya başladığını söyleyen Özver, bu talebin de büyüme hedeflerine olumlu katkı sağlayacağını düşündüklerini belirtti. 


Thames Nehri’nin kenarında yer alan,  180 metre yüksekliğindeki kule, sakinlerine Londra’nın eşsiz manzarasının keyfini çıkarma fırsatı sunuyor.

The Tower, ödüllü iç mimarlar tarafından, tavandan yere üç kat camlı pencereler, gökyüzü bahçeleri, son teknoloji cihazlarla donatılmış mutfak ve banyolar, doğal taş döşemeler ve el yapımı İngiliz doğramaları ile her ihtiyaç düşünülerek tasarlandı. Konforlu soğutmalı yatak odaları ve yaşam alanları, tavan hoparlörleri ve LCD televizyonlar ile saklı bir şekilde yerleştirilmiş tam donanımlı eğlence sistemlerine sahip daireler sakinlerine eksiksiz bir hizmet 


Daire sakinlerine tahsis edilmiş özel görevli, etkinlik biletlerinin temin edilmesi, parti düzenleme gibi bütün sosyal ihtiyaçlara cevap verirken, teknoloji harikası spor salonu, sonsuzluk havuzu, sauna ve buhar odası, özel sağlık kulübünün yanı sıra özel sinema salonu, toplantı salonu, iş salonu, yeraltı otopark hizmetleri de daire sahiplerinin kullanımına sunuluyor.


Londra’daki en ayrıcalıklı rezidanslardan biri olmanın yanı sıra The Tower, çevre dostu teknolojileri ile de dikkat çekecek. Kulenin Isıtma ve soğutma sistemleri çatıda bulunacak rüzgâr türbini ile sağlanacak. Gelişmiş cam sistemi sayesinde The Tower, karbondioksit emisyonunu yüzde 30 ila 60 arası azaltacak.

Sunduğu yüksek standartlarla Londra’nın en seçkin projelerinden olan The Tower’da fiyatlar 940 bin Pound’dan başlayacak.


0212 291 16 16


http://www.sothebysrealty.com.tr


projeye sor



Geri Dön